Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από την νέα εισβολή στη σειρά και στο κλαμπ του Δημοσθένη, άλλη μία προσθήκη θα δούμε στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς, η οποία θα ταράξει ακόμα περισσότερη την σχέση της Εύας (δείτε τι θα αντιμετωπίσει και θα την κυριεύσει τρόμος) και του Στάθη, η οποία παλεύει να κρατηθεί ζωντανή.

Οι καταστάσεις θα τα φέρουν έτσι, που η Εύα από την ζήλεια της θα φτάσει στα όριά του τον Στάθη, ο οποίος δεν φταίει κάπου, και άθελά της θα του δώσει το εισιτήριο για να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά της μίας και μοναδικής του αγάπης, της Ιουλίας.

Η Εύα παραλογίζεται στην Γη της Ελιάς

Η νέα προσθήκη λοιπόν στην σειρά θα είναι η Ράινα, η νέα συγκάτοικος της Αλκμήνης την οποία συναντά τυχαία ο Στάθης στο καφενείο του Πότη, και για πολύ κακή του τύχη τους βλέπει η Εύα να μιλάνε, και τότε αρχίζει το δράμα. Η ίδια έχοντας ήδη βγάλει το συμπέρασμά πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, οδηγείται στον παραλογισμό, και σε μία τεράστια σύγκρουση η οποία έχει ως αποτέλεσμα ο Στάθης να σκέφτεται πάλι την Ιουλία...Η συνέχεια στις οθόνες σας!

 Η Εύα 'πιάνει' με άλλη τον Στάθη και δεν είναι η Ιουλία

Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής ''εισβάλλει'' επίσης στη σειρά

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν έρθει στη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου, από την αγαπημένη σειρά, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να χαρούν την απόφαση τους να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική.

Όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα, ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού, ο άντρας δηλαδή με τον οποίο η Φανή έκανε το παιδί εισβάλλει στη σειρά. Στη συνέχεια, μέσα από την εκπομπή ''ελένη'', την Τετάρτη 21/9 έγινε γνωστό, πως ο ηθοποιός, που θα υποδυθεί τον πατέρα θα είναι ο πολύ γοητευτικός....Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο τρόπος που κοιτάζονται...» - Ο έρωτας του Φίλιππου με την Βασιλική έχει μαγέψει τους χρήστες του twitter

Στην Ισπανία η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου - Το ταξίδι για χάρη της Γης της Ελιάς