Από Ελένη Μήτση

Η νέα σεζόν στη Γη της ελιάς είναι γεγονός, με νέα επεισόδια και νέα πρόσωπα να ξεδιπλώνουν το πιο ανατρεπτικό σενάριο, που βλέπουμε να διαδραματίζεται στη Μάνη.

Στα ευχάριστα της σειράς, μέχρι βέβαια και αυτό να διακοπεί, είναι οι νεόνυμφοι Φίλιππος και Βασιλική, οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους. Το κοινό έχει δείξει από πέρυσι την αγάπη του στο ζεύγος, θέλοντας να είναι στην πραγματικότητα μαζί και μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9 έσπευσαν να σχολιάσουν τον τρόπο που κοιτάζονται στις κοινές τους σκηνές.

Το twitter λατρεύει το ζευγάρι Φίλιππος και Βασιλική στη Γη της ελιάς

Οι 5 καθηλωτικές σκηνές στην έναρξη του β' κύκλου

Ήδη πολλά έχουμε δει από τα τρέιλερ της σειράς, που έχουν βγει στον αέρα, ωστόσο τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να μας καθηλώσουν. Το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει ξεχωρίσει τις πέντε πιο συγκλονιστικές σκηνές που θα δούμε στα νέα επεισόδια (δείτε εδώ ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στον δεύτερο κύκλο).

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ΑΘΗΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Γη της Ελιάς Αθηνά

Αμέσως μετά την επεισοδιακή σύλληψή της στον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο, η Αθηνά οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, όπου με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο, προφυλακίζεται. Το σοκ της είναι τεράστιο και δεν σταματάει ούτε λεπτό να φωνάζει ότι είναι αθώα! Το ίδιο σοκαρισμένοι είναι τόσο η οικογένειά της όσο και όλος ο περίγυρός της στη Μάνη, που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα βγήκαν στο φως για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

Γη της Ελιάς Ιουλία

Κι ενώ όλοι πνέουν τα μένεα κατά της Αθηνάς, η Ιουλία έχει αντίθετη άποψη και μάλιστα την εκφράζει ανοιχτά και με πάθος στον Γιώργη: «Σου λέω δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου», την ακούμε να του λέει. Εκείνος που έχει πάρει την υπόθεση κάτι παραπάνω από ζεστά, γίνεται έξαλλος μαζί της: «Αν είναι ή δεν είναι, αυτό θα το αποφασίσει μόνο το δικαστήριο» της απαντάει και η κουβέντα καταλήγει σε τεράστιο καβγά, με ολέθρια αποτελέσματα, καθώς η Ιουλία αποφασίζει να φύγει και να τον αφήσει. Εξαλλος όμως είναι και ο Ισίδωρος ο οποίος θέλει να δει την Αθηνά να σαπίζει στην φυλακή και όπως θα δούμε αργότερα θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

ΜΥΡΤΑΛΗ & ΑΛΕΞΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΩΤΙΑ

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Αλέξης

Μετά το φιλί που αντάλλαξαν στον γάμο, ο Αλέξης με τη Μυρτάλη αρχίζουν μια περίεργη σχέση. Εκείνη, χωρίς ουσιαστικά να το μετανιώσει, του λέει: «Δεν ήταν κάτι αυτό το φιλί, εξάλλου είχες πιει κιόλας». Ωστόσο, δείχνει να το θέλει και λίγο μετά του εξομολογείται: «Κάποτε σε φοβόμουν». Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αρχίζει να κάνει όνειρα για τη σχέση του, ενώ η Μαργαρίτα που τους έχει δει ανησυχεί πολύ για το τι μπορεί να συμβεί και μιλάει στη Μυρτάλη, τονίζοντάς της ότι δεν είναι καλά ψυχικά και πως θα πρέπει να προσέχει και να μην το εκμεταλλευτεί.

Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γη της Ελιάς Μάνος Μαρίνα

Η μικρή Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα με προσωρινή κηδεμονία και όλοι σκέφτονται πως μπορούν να κρατήσουν για πάντα το παιδί και να γίνει πλήρης υιοθεσία. Ηδη γνωρίζουμε τις προθέσεις του Μάνου, ο οποίος δεν θα αργήσει να μιλήσει και στη Μαρίνα. «Θέλω να υιοθετήσουμε τη μικρή» της λέει και η Μαρίνα το δέχεται με μεγάλη χαρά. Μάλιστα αρχίζουν να οργανώνουν τον τρόπο και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται και φυσικά τον γάμο τους. Η χαρά όλων είναι μεγάλη και ειδικά του Ισίδωρου, ο οποίος ωστόσο ανησυχεί για την Αντιγόνη: «Αν καταλάβει κάτι η Αγγελική, καήκαμε», θα πει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Κλαίνε ή γελάνε στο Mega με τα νούμερα της πρεμιέρας του β' κύκλου (19/9);

Πρώτο θέμα συζήτησης Τζόλα και Παπανδρέου στην πρεμιέρα της Γης της Ελιάς - Η εμφάνιση που «μαγνήτισε» το κοινό