Από Πέννυ Μαστοράκου

Το κύκλωμα που έχει ξεκινήσει και σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο στην β' σεζόν της Γης της Ελιάς, (δείτε εδώ τι θα δούμε απόψε 22/9) δρα ανελέητα και δεν υπολογίζει πλέον τίποτα. Μετά το βίντεο που έπεσε στα χέρια του Λυκούργου, αποκαλύπτοντας την φρικτή δράση αυτού του κυκλώματος, και ο αστυνόμος Κουράκος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς όλο και περισσότερα πτώματα εμφανίζονται και δεν μπορούν να βάλουν φρένο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημοσθένης είναι αδίστακτος και ανελέητος, καθώς είναι ένα από τα άτομα που ευθύνεται για αυτό το0 κύκλωμα, κάτι που τρομάζει ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο, όταν συνειδητοποιεί πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει τόσο εύκολα!

Η Έυα σε κατάσταση σοκ στην Γη της Ελιάς

Η Έυα, η οποία ακόμη καλά καλά δεν έχει προσαρμοστεί μετά την μετακόμισή της στην Μάνη, καθώς η συγκατοίκηση δεν φαίνεται να προχωρά με τον Στάθη, επικεντρώνεται στο επάγγελμά της και αναλαμβάνει μία οικοδομή.

 Γη της Ελιάς: Συναγερμός στην Μάνη!

Εκεί η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με την απόλυτη φρίκη, καθώς ανακαλύπτει πως βρίσκεται ένα πτώμα βρίσκεται θαμμένο κάτω από το έδαφος. Έντρομη, τρέχει αμέσως στο αστυνομικό τμήμα, και τότε πλέον όλοι μαθαίνουν για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη τους, αλλά κατανοούν και το μέγεθος του κινδύνου.

Το δαχτυλίδι στο αρρωστημένο βίντεο που είδε ο Λυκούργος ανήκει στον...

Τα γεγονότα τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς, και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Στη Γη της Ελιάς, κυριαρχεί τρόμος σε όλη την Μάνη, καθώς έχουν αρχίσει όλο και περισσότερα άτομα να μαθαίνουν, ο καθένας από την δική του πλευρά, για το επικίνδυνο κύκλωμα που δρα στην περιοχή, την ώρα που η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή.

Σε αναμμένα κάρβουνα λοιπόν, κάθεται και ο Λυκούργος, καθώς είδε βίντεο με τις πράξεις αυτού του κυκλώματος στο οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να φορά το δαχτυλίδι που φορούν τα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο, αλλά και ο αστυνόμος ο οποίος προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι αυτό, και να ανακαλύψει τι συμβαίνει!

Τα σενάρια για αυτό το δαχτυλίδι είναι δύο, και τα δύο ωστόσο εξίσου πιθανά! Ένα σκεπτικό, είναι πως το δαχτυλίδι είναι ένα κόλπο του Δημοσθένη, γνωστού ανθρώπου της νύχτας με βρώμικες δουλειές, για να καταστρέψει την οικογένεια των Βρεττάκων και να την κατεβάσει από το βάθρο της ώστε να κερδίσει τις πολυπόθητες εκλογές.

Γη της Ελιάς - απόλυτη ανατροπή!

Ένα άλλο όμως σενάριο, είναι ότι το δαχτυλίδι αυτό ανήκει στον γιο του Ιάκωβου, o οποίος έχει πεθάνει χωρίς να γνωρίζει κανείς πως και γιατί! Από την προηγούμενη σεζόν αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ζει, και πως κρύβεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, από την οικογένειά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κούκλος με πράσινα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά - Ο βιολογικός πατέρας της Αντιγόνης ''εισβάλλει'' στη Γη της ελιάς

Γη της ελιάς: «Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε» - ''Λύγισε'' το twitter με την σκηνή της Αθηνάς μέσα από το κελί