Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, η Αντιγόνη από την 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε συμφωνήσει με τη Φανή να της δώσει τη μικρή Αγγελική. Κατά κάποιο τρόπο λειτούργησε σαν παρένθετη μητέρα. Ο πατέρας τής μικρής δεν έμαθε ποτέ ότι η Αντιγόνη είχε μείνει έγκυος. Δεν ξέρει ότι έχει ένα παιδί, όμως τα πράγματα αλλάζουν και ο πατέρας της Αγγελικής εμφανίζεται στη Μάνη και όλα ανατρέπονται!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Στο σπίτι των Βρεττάκων, παρότι έχουν συμβεί τόσα δυσάρεστα γεγονότα, η παρουσία και μόνο της μικρής Αγγελική φτάνει για να τους δίνει χαρά. Η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια και τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα είναι τρισευτυχισμένοι. Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη περνάει ένα δράμα. Βλέπει την κόρη της να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά και τη Μαρίνα μαμά, διακρίνει ότι έχει απίστευτα χαρίσματα και εκεί που δεν την ενδιέφερε καθόλου, αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Αγγελική.

Έτσι, παρότι η μικρή δεν δείχνει να τη συμπαθεί, η Αντιγόνη καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Μάλιστα κάποια στιγμή πηγαίνει από το σπίτι τού Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν. Σκέφτεται ότι αυτό το όμορφο και πανέξυπνο κοριτσάκι είναι η κόρη της, που δεν μπορεί να την έχει και ξεσπά σε κλάματα. Ο Ισίδωρος από τη μια τη λυπάται αλλά από την άλλη η ζήλια της Αντιγόνης προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, τον προβληματίζει και τον στενοχωρεί.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Ο ίδιος φοβάται μήπως η Αντιγόνη κάνει κάποια ανοησία και αποκαλύψει στο παιδί ότι είναι η μητέρα του. Ωστόσο αυτό η Αντιγόνη δεν μπορεί να το κάνει. Όσο και να θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, δεν μπορεί και δεν θέλει να προχωρήσει σε δίκες, καθώς η παράνομη υιοθεσία και ότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι έξι άνθρωποι, γιατροί, μαίες και νοσοκόμες, την κρατάει όμηρο στη δυστυχία της.

Ο πατέρας της Αγγελικής στη Γη της Ελιάς

Τα πράγματα όμως σύντομα πρόκειται να ανατραπούν. Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, θα εμφανιστεί ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής. Πρόκειται για έναν όμορφο και επιτυχημένο άντρα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη αυτού του παιδιού.

Είναι Έλληνας του εξωτερικού και φτάνει στη Μάνη για δουλειές. Ομως ο δρόμος του θα συναντηθεί τόσο με την Αντιγόνη όσο και με τη μικρή και από εκεί και πέρα οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα, για έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (22/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σαν πραγματική μαμά με κόρη - Η αληθινή σχέση της Αγγελικής με την Μαρίνα στα backstage της ''Γης της ελιάς''

Κίνηση ματ από τη Γη της Ελιάς - Το ταξίδι στο εξωτερικό που θα συζητηθεί