Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι αδίστακτος και όσο προχωρούν τα επεισόδια της Γης της Ελιάς για αυτή τη σεζόν, βλέπουμε όλο και περισσότερο πως ο χαρακτήρας του είναι πιο σκοτεινός από ποτέ! Ο λόγος για τον Δημοσθένη, ο οποίος πλέον έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη Μάνη, και συνεχίζει απτόητος τις βρώμικες δουλειές του απροκάλυπτα καθώς σε λίγες μέρες ένα ακόμη πτώμα θα κάνει την εμφάνισή του και από πίσω κρύβεται όπως πάντα αυτός!

Νέο πρόσωπο θα εισβάλει στην Γη της Ελιάς

Πολλά νέα πρόσωπα θα δούμε να μπαίνουν στην σειρά, συμβάλλοντας ο καθένας με τον τρόπο του στην πλοκή της ιστορίας, και ένα από αυτά θα είναι και η ηθοποιός Μελίνα Κόντη. Ως Ράινα Ζίφκοβα, πιάνει δουλειά ως χορεύτρια στο κλαμπ που ελέγχει ο Δημοσθένης, και χωρίς να το καταλάβει και να έχει σχέση με τέτοιες καταστάσεις, θα βρεθεί πιο μπλεγμένη από ποτέ με την νύχτα και θα βιώσει δύσκολες καταστάσεις!

Στην συνέχεια των επεισοδίων θα δούμε τον υπεύθυνο να αναλαμβάνει να τη μυήσει στα μυστικά του επαγγέλματος ζητώντας της να είναι προσεκτική στις κινήσεις της και να είναι υπάκουη, γεγονός που την κάνει νευρική και αντιδρά, με τον ίδιο να την προειδοποιεί πως το κάθε λάθος πληρώνεται πολύ ακριβά!

Το δαχτυλίδι στο αρρωστημένο βίντεο που είδε ο Λυκούργος ανήκει στον...

Τα γεγονότα τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς, και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Στη Γη της Ελιάς, κυριαρχεί τρόμος σε όλη την Μάνη, καθώς έχουν αρχίσει όλο και περισσότερα άτομα να μαθαίνουν, ο καθένας από την δική του πλευρά, για το επικίνδυνο κύκλωμα που δρα στην περιοχή, την ώρα που η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή.

Σε αναμμένα κάρβουνα λοιπόν, κάθεται και ο Λυκούργος, καθώς είδε βίντεο με τις πράξεις αυτού του κυκλώματος στο οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να φορά το δαχτυλίδι που φορούν τα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο, αλλά και ο αστυνόμος ο οποίος προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι αυτό, και να ανακαλύψει τι συμβαίνει!

Τα σενάρια για αυτό το δαχτυλίδι είναι δύο, και τα δύο ωστόσο εξίσου πιθανά! Ένα σκεπτικό, είναι πως το δαχτυλίδι είναι ένα κόλπο του Δημοσθένη, γνωστού ανθρώπου της νύχτας με βρώμικες δουλειές, για να καταστρέψει την οικογένεια των Βρεττάκων και να την κατεβάσει από το βάθρο της ώστε να κερδίσει τις πολυπόθητες εκλογές.

Γη της Ελιάς - απόλυτη ανατροπή!

Ένα άλλο όμως σενάριο, είναι ότι το δαχτυλίδι αυτό ανήκει στον γιο του Ιάκωβου, o οποίος έχει πεθάνει χωρίς να γνωρίζει κανείς πως και γιατί! Από την προηγούμενη σεζόν αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ζει, και πως κρύβεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, από την οικογένειά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: «Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε» - ''Λύγισε'' το twitter με την σκηνή της Αθηνάς μέσα από το κελί

Γη της ελιάς: Ούτε μία, ούτε δύο - Τα ερωτικά τρίγωνα για τον Θανάση