Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, και τα γεγονότα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα όπως και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Ο λόγος για την καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Μάνη (Απίστευτο spoiler - Επιστρέφει ο πατέρας της Αγγελικής).

Ο απροσδόκητος σύμμαχος της Αθηνάς στην φυλακή

Στις πιο δύσκολες στιγμές της, καθώς είναι πολλές και τις περνά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Αθηνά, η οποία είναι βασική ύποπτη για την δολοφονία του Δημήτρη, βρίσκει έναν σύμμαχο, ένας προστάτη για την ακρίβεια, τον οποίο δεν περιμέναμε ότι θα ακούσουμε.

Το πιο σκοτεινό άτομο, με τις πιο βρώμικες δουλειές, ο Δημοσθένης, μετά την απόπειρα δολοφονίας της στην φυλακή, πνιγμένος από τύψεις για τα όσα περνάει, μιλάει με άτομα του υποκόσμου που μπορούν να την βοηθήσουν μέσα στη φυλακή, και έτσι χωρίς ίδια να γνωρίζει το παραμικρό, έχει μία ασπίδα προστασίας όσο βρίσκεται φυλακισμένη.

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή

Όσα θα δούμε απόψε 21/9 στην σειρά

Η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους τα εξομολογείται όλα στον Αποστόλη. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος. Η μικρή Αγγελική περνά ξέγνοιαστα στο νέο της σπίτι και η Μαρίνα δείχνει να δένεται μαζί της. Η Ηρώ, η αδελφή του Δημήτρη αναζητά συμμάχους για την επικείμενη δίκη, αλλά τόσο η Άννα όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν την πλάτη.

Η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ενώ ο Θανάσης την πιέζει να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Μια απροσεξία της Μαργαρίτας στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναγκάζει τον Μάνο να την απολύσει. Η Μαρία και ο Λυκούργος ανησυχούν για τη δίκη της Αθηνάς και προσπαθούν να μαζέψουν όπλα για τη φαρέτρα τους. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Εμφανίζεται ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής! Σε σοκ η Αντιγόνη

«Ο τρόπος που κοιτάζονται...» - Ο έρωτας του Φίλιππου με την Βασιλική έχει μαγέψει τους χρήστες του twitter