Από Ελένη Μήτση

Η φυλάκιση της Αθηνάς δεν είναι σίγουρα ένα απλό γεγονός για την τοπική κοινωνία της Μάνης στη σειρά, που κάνει πάταγο ''Γη της ελιάς''.

Η σύλληψη της αλλά και η κράτηση της στο κελί είναι μια εικόνα, που τόσο η ίδια όσο και το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορούν να πιστέψουν και να συνηθίσουν. Έτσι λοιπόν, όταν οι χρήστες στο twitter είδαν την προεδρίνα να κλαίει, έτρεξαν και έκανα μοναδικά tweets, προς συμπαράσταση της ηρωίδας, που είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη (δείτε εδώ από που έμαθε η Μαρία για την φυλάκιση).

Οι αντιδράσεις στο twitter με το πλάνο από το την Αθηνά στη φυλακή στη ''Γη της ελιάς''

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, και τα γεγονότα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα όπως και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Ο λόγος για την καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Μάνη (Απίστευτο spoiler - Επιστρέφει ο πατέρας της Αγγελικής).

Στις πιο δύσκολες στιγμές της, καθώς είναι πολλές και τις περνά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Αθηνά, η οποία είναι βασική ύποπτη για την δολοφονία του Δημήτρη, βρίσκει έναν σύμμαχο, ένας προστάτη για την ακρίβεια, τον οποίο δεν περιμέναμε ότι θα ακούσουμε.

Το πιο σκοτεινό άτομο, με τις πιο βρώμικες δουλειές, ο Δημοσθένης, μετά την απόπειρα δολοφονίας της στην φυλακή, πνιγμένος από τύψεις για τα όσα περνάει, μιλάει με άτομα του υποκόσμου που μπορούν να την βοηθήσουν μέσα στη φυλακή, και έτσι χωρίς ίδια να γνωρίζει το παραμικρό, έχει μία ασπίδα προστασίας όσο βρίσκεται φυλακισμένη.

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι φήμες οργιάζουν από πέρυσι - Ζευγάρι και στη ζωή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου;

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Εμφανίζεται ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής! Σε σοκ η Αντιγόνη