Από Ελένη Μήτση

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν έρθει στη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου, από την αγαπημένη σειρά ''Γη της ελιάς'', οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να χαρούν την απόφαση τους να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική.

Όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα, ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού, ο άντρας δηλαδή με τον οποίο η Φανή έκανε το παιδί εισβάλλει στη σειρά. Στη συνέχεια, μέσα από την εκπομπή ''ελένη'', την Τετάρτη 21/9 έγινε γνωστό, πως ο ηθοποιός, που θα υποδυθεί τον πατέρα θα είναι ο πολύ γοητευτικός....Αποστόλης Τότσικας.

Το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη ''Γη τη ελιάς''

Σε σοκ η Αντιγόνη με την εμφάνιση του βιολογικού πατέρα

Τα πράγματα όμως σύντομα πρόκειται να ανατραπούν. Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, θα εμφανιστεί ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής. Πρόκειται για έναν όμορφο και επιτυχημένο άντρα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη αυτού του παιδιού.

Είναι Έλληνας του εξωτερικού και φτάνει στη Μάνη για δουλειές. Ομως ο δρόμος του θα συναντηθεί τόσο με την Αντιγόνη όσο και με τη μικρή και από εκεί και πέρα οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα, για έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (22/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς (21/9): Οι έρευνες του Κουράκου για τον φόνο του Ανέστη τον οδηγούν στο σπίτι της Ευτυχίας

«Ο τρόπος που κοιτάζονται...» - Ο έρωτας του Φίλιππου με την Βασιλική έχει μαγέψει τους χρήστες του twitter