Από Στέλλα Μούτσιου

Με νέο επεισόδιο έρχεται την Παρασκευή 23/9 η σειρά Τρία Μίλια και μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε λόγω του χωρισμού του Μιχάλη και της Ελένης, η Φωτεινή, η πέτρα του σκανδάλου, γίνεται το θέμα της συζήτησης του πρώτου με την μητέρα του, αφού της αποκαλύπτει την σχέση του.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα 23/9 στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 70

Η Φωτεινή αναγκάζεται να πει στον Γεράσιμο όλη την αλήθεια για τον Βασίλη και να του αποκαλύψει και την ύπαρξη των κοριών. Ο Γεράσιμος ταράζεται και θυμώνει που δεν του είχε μιλήσει νωρίτερα και αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο, ώστε να τον αποτρέψει να συνεργαστεί με τον Βασίλη. Ο Μιχάλης παραδέχεται στην Κάτια τη σχέση του με τη Φωτεινή και ξαφνιάζεται από τη θετική αντίδραση της μητέρας του.

Τρία Μίλια

Η συνάντηση του Λευτέρη με την Άννα, έξω από το μαγαζί του Χάρη, προβληματίζει τον Βασίλη και η μετέπειτα συμπεριφορά του προκαλεί τον φόβο της Άννας. Ο Νικόλας συμβουλεύει τον Πέτρο να απομακρυνθεί από την Κλειώ μέχρι να μάθουν τι συμβαίνει πραγματικά με τον δήμαρχο. Ο Τίμος νιώθει ότι απειλείται κι αυτός από τον Βασίλη. Έτσι, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο τις πραγματικές του προθέσεις. Ενώ, όμως, ο Βασίλης περιμένει την Άννα να επιστρέψει, δέχεται μια μυστηριώδη επίσκεψη, που θα αλλάξει άρδην όλα τα δεδομένα...

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Ποιμενίδη για την σειρά

Αφού γύρισε (σχεδόν) τον κόσμο, αυτό το καλοκαίρι, επέστρεψε στη Δρακόνησο, καθώς έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ο Γιάννης Ποιμενίδης μιλά στο TV24 για τον ήρωά του στη σειρά του STAR «Τρία Μίλια» (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 15/9 επεισόδιο) και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη συνέχεια μαζί του, κάθε απόγευμα στις 17.30.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Από το 2011 μέχρι και το 2020 είχατε έντονη παρουσία στη μικρή οθόνη. Το διάλειμμα που ακολούθησε ήταν συνειδητή επιλογή;

«Υπήρξε μια περίοδος μετά το “Αν ήμουν πλούσιος”, στην οποία οι προτάσεις που μου έγιναν δεν ήταν αυτό που έψαχνα και σε συνδυασμό με το ότι τα τελευταία χρόνια έκανα αρκετά γυρίσματα για καθημερινές σειρές, αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω ένα διάλειμμα. Επίσης ήρθε στη ζωή μας ένα υπέροχο κουτάβι, οπότε καταλαβαίνετε ότι πέρασα μαγικά».

Παρακολουθώντας αποστασιοποιημένα την τηλεόραση, και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, τι σκέψεις κάνατε;

«Οι σκέψεις μου εν μέσω καραντίνας δεν είχαν να κάνουν με την τηλεόραση, αλλά με όλη αυτή την ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Ακόμη θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώσαμε».

Γιάννης Ποιμενίδης Τρία Μίλια

Τα «Τρία Μίλια» τι σηματοδοτούν για εσάς;

«Τα “Τρία Μίλια” είναι μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων που έχουν όρεξη για δημιουργία. Σε αυτή την ομάδα λοιπόν νιώθω τυχερός που βρέθηκα, γιατί το να πηγαίνεις στη δουλειά σου με χαμόγελο είναι ευλογία».

Ο Στέφανος Ανδρεάδης είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσατε να έχετε στον περίγυρό σας;

«Ο Στέφανος είναι έξω καρδιά, ευγενικός και καλοσυνάτος. Υπάρχει όμως μία πτυχή αρκετά
σκοτεινή στον χαρακτήρα του και αυτό είναι αποτρεπτικό για να τον έχω στον περίγυρό μου. Οπότε θα φρόντιζα να κρατάω μία απόσταση».

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, αλλά φέρνει στο νησί έναν εχθρό! Θα κατανοήσει τι έχει κάνει; Μυστικά έχει;

«Σίγουρα δεν γνώριζε τι έκανε όταν προσκαλούσε στο νησί τον Βασίλη. Οταν αντιληφθεί τι έχει συμβεί πραγματικά θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος του. Ο Στέφανος σαν χαρακτήρας έχει μυστικά, τα οποία κρατά καλά κρυμμένα. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει».

Ο Βασίλης τελικά πόσο θα βοηθήσει στην κλινική;

«Αυτό είναι καλύτερα να το αφήσουμε αναπάντητο για να το δείτε στις οθόνες σας!».

Θα καταλάβει ο Στέφανος πως ο φίλος του έχει παρελθόν με τη Φωτεινή και, αν ναι, πώς θα το διαχειριστεί;

«Όχι από την αρχή. Η Φωτεινή φρόντισε να κρατήσει καλά το μυστικό της σχέσης τους. Το καταλαβαίνει όμως στη συνέχεια το σκοτεινό παρελθόν τους και μπαίνει στη διαδικασία να την προστατεύσει».

Σπόιλερ αναφέρουν πως ο Στέφανος και η Φωτεινή θα έρθουν πολύ κοντά.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους, πράγμα απαγορευτικό, διότι η Φωτεινή έχει
σχέση με τον αδελφό του. Οπως και να ‘χει, τη νέα σεζόν ο Στέφανος θα μας εκπλήξει με τις επιλογές του».

Θα τον δούμε να έρχεται σε ρήξη με τον αδελφό του, Μιχάλη;

«Η σχέση τους ήταν τεταμένη πριν από την άφιξη της Φωτεινής στη Δρακόνησο, πόσο μάλλον τώρα που η Φωτεινή αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να έρθουν σε ρήξη τα δύο αδέλφια μεταξύ τους».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον ήρωά σας να φεύγει από το νησί;

«Ο Στέφανος μετά τα ταξίδια του στο εξωτερικό έχει γυρίσει για τα καλά στο νησί. Εχει σκοπό
να βοηθήσει την οικογένειά του και να τη βγάλει από τις όποιες δυσκολίες».

Θεατρικά σχέδια έχετε; Ετοιμάζετε κάτι άλλο;

«Σίγουρα όχι για την πρώτη σεζόν. Υπάρχουν κάποια σχέδια για το μέλλον, τίποτα ανακοινώσιμο προς το παρόν».

Φέτος που η μυθοπλασία ανθεί… ποιες θα είναι οι τηλεοπτικές σας επιλογές;

«Δεν είμαι επαρκώς ενημερωμένος σε σχέση με το τηλεοπτικό τοπίο και λόγω της εργασίας μου ο χρόνος είναι κάπως περιορισμένος. Παρ’ όλα αυτά, “Τα νούμερα” είναι μια δουλειά που περιμένω να δω»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Ανακοινώνεται ο χωρισμός σήμερα (21/9) - Τον ξεφτιλίζει μπροστά σε όλους

Τρία Μίλια: Πανικός στην Δρακόνησο - Μία συμμαχία που θα θέσει σε κίνδυνο το νησί