Από Στέλλα Μούτσιου

Δύσκολα τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές της σειράς του STAR, Τρία Μίλια, καθώς μετά τον χωρισμό που ανακοινώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, η Ελένη αισθάνεται πολύ πληγωμένη από την συμπεριφορά του Μιχάλη και θέλει να εκδικηθεί την γυναίκα που θεωρεί πως είναι η αιτία της απομάκρυνσής τους. Ωστόσο, ένα νέο ζευγάρι κάνει την εμφάνισή του.

Όλες οι εξελίξεις της Πέμπτης 22/9 για τα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 69

Ο Ευθύμης δείχνει στη Φωτεινή αποσπάσματα από το ημερολόγιο τής μητέρας τής Λίζας. Διαβάζοντας ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον επιφανή κάτοικο της Δρακονήσου, συμπεραίνουν ότι πατέρας της Λίζας είναι ο Τίμος και υποθέτουν ότι πατέρας και κόρη έχουν συνάψει μεταξύ τους, μια ιδιότυπη συμμαχία.

Ο Τίμος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα και αρχίζει να αμφιβάλλει για τον αν ήταν σωστό που συμφώνησε στη συνεργασία που τού πρότεινε ο Βασίλης. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Γεράσιμο πόσο μεγάλη απειλή αποτελεί ο Τίμος για τον Μιχάλη και για τον Πέτρο και εκείνος τού υπόσχεται να τον στηρίξει. Ο Γεράσιμος, με τη σειρά του, εκμυστηρεύεται στον Νικόλα τις δικές του ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κάτιας.

Η Ελένη, πληγωμένη από το χωρισμό της με τον Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξοντώσει τη Φωτεινή. Κι ενώ όλοι σχολιάζουν τον απρόσμενο χωρισμό του ζευγαριού, ο Στέφανος τούς αποκαλύπτει ότι το νέο ζευγάρι του νησιού είναι η Λίζα και ο Ευθύμης.

Τρία Μίλια

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρωταγωνιστή Τόνυ Δημητρίου

Και αυτή την χρονιά τον απολαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Star, Τρία Μίλια, και με αυτή την αφορμή το πρωί της Παρασκευής 16/9 έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Ο λόγος για τον Τόνυ Δημητρίου, ο οποίος σε δηλώσεις του μίλησε για το ρόλο του στη σειρά αλλά και για τις δουλειές από τις οποίες έχει αποχωρίσει κατά καιρούς για διαφόρους λόγους.

«O Τίμος είναι ένας άνθρωπος που θυμίζει πολύ άτομα που ασχολούνται με την πολιτική, που είναι μπλεγμένοι σε πάρα πολλά και καλά και κακά…Ο Τίμος στη νέα σεζόν είναι σε άμυνα. Προκύπτουν διάφορα εναντίον του που δεν ισχύουν! Είναι μια σειρά που αγαπήσαμε όλοι από τα πρώτα γυρίσματα» είπε για τον ρόλο του ενώ κλείνοντας ανέφερε:

«Έχω φύγει από δουλειά, ενώ είχα κάνει μια συμφωνία ήρθαν και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η συμφωνία γιατί τα χρήματα που θα παίρνουν δεν είναι τόσα. Και μόλις έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα, τους είπα “ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε. Καλή επιτυχία και γεια σας”.

Ο χώρος του θεάτρου έχει πρόβλημα με το στομάχι του και ξερνάει τέτοια παραδείγματα. Η τηλεόραση είναι κάτι πιο απλό. Εγώ δεν θα έμπαινα σε ένα χειρουργείο να βοηθήσω τον χειρουργό. Κάποιοι άλλοι θα έμπαιναν. Έχω αρνηθεί ρόλο γιατί ήθελαν να φέρουν να φέρουν να παίξει μαζί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά και είχε βγει από μια τρασίλα ριάλιτι και έφυγα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Πανικός στην Δρακόνησο - Μία συμμαχία που θα θέσει σε κίνδυνο το νησί

Τρία Μίλια (19/9): Σε αναστάτωση η Φωτεινή - Η απροειδοποίητη επίσκεψη του Βασίλη στο σπίτι της