Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι σημερινές (21/9) εξελίξεις της καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και η Ελένη έχει πλέον φτάσει στα όριά της με τον Μιχάλη και μετά από ένα μεγάλο μεθύσι της, τον χωρίζει μπροστά σε όλους.

Τι θα δούμε σήμερα (21/9) στα Τρία Μίλια

Η Λίζα έχει αιφνιδιαστεί από το φιλί του Ευθύμη και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Δε θέλει να προδώσει ότι παρίστανε την ερωτευμένη μαζί του και πως αυτό που ήθελε, στην πραγματικότητα, ήταν να μάθει τα μυστικά του και να τα μοιραστεί με τον κρυφό συνεργό της. Η Ελένη πηγαίνει στο μπαρ του Χάρη και αρχίζει να πίνει ασταμάτητα. Εκείνος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και τηλεφωνεί στον Μιχάλη για να πάει εκεί. Όταν εκείνος φτάνει, η Ελένη μπροστά σε όλους, τού ζητάει να χωρίσουν!

Ο Πέτρος και ο Νικόλας εξετάζουν και πάλι τα στοιχεία από την έρευνα του Πέτρου, προκειμένου να ανακαλύψουν κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο για να αντιμετωπίσουν τον Τίμο. Η Κάτια ετοιμάζεται να φύγει μαζί με τον Μιχάλη, για ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα. Ο Ευθύμης έχει διαβάσει το ημερολόγιο της Λίζας και έχει ανακαλύψει κάποια απίστευτα στοιχεία! Ζητάει από τη Φωτεινή να πάει στο σπίτι του για να την ενημερώσει. Εκείνη πηγαίνει και ξαφνιάζεται πολύ…

Τι θα δούμε αύριο (22/9)

Ο Ευθύμης δείχνει στη Φωτεινή αποσπάσματα από το ημερολόγιο τής μητέρας τής Λίζας. Διαβάζοντας ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον επιφανή κάτοικο της Δρακονήσου, συμπεραίνουν ότι πατέρας της Λίζας είναι ο Τίμος και υποθέτουν ότι πατέρας και κόρη έχουν συνάψει μεταξύ τους, μια ιδιότυπη συμμαχία. Ο Τίμος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα και αρχίζει να αμφιβάλλει για τον αν ήταν σωστό που συμφώνησε στη συνεργασία που τού πρότεινε ο Βασίλης.

Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Γεράσιμο πόσο μεγάλη απειλή αποτελεί ο Τίμος για τον Μιχάλη και για τον Πέτρο και εκείνος τού υπόσχεται να τον στηρίξει. Ο Γεράσιμος, με τη σειρά του, εκμυστηρεύεται στον Νικόλα τις δικές του ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κάτιας. Η Ελένη, πληγωμένη από το χωρισμό της με τον Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξοντώσει τη Φωτεινή. Κι ενώ όλοι σχολιάζουν τον απρόσμενο χωρισμό του ζευγαριού, ο Στέφανος τούς αποκαλύπτει ότι το νέο ζευγάρι του νησιού είναι η Λίζα και ο Ευθύμης.

Τρία Μίλια περιλήψεις 19/9

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχε βγει από μια τρασίλα ριάλιτι και...» - Η αποκάλυψη του Τόνυ Δημητρίου για τον λόγο που έφυγε από δουλειά

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»