Από Πέννυ Μαστοράκου

Πανικός γίνεται και σήμερα στο μακρινό νησί της Δρακόνησου, καθώς τα δεδομένα ανατρέπονται κάθε τρεις και λίγο, και βλέπουμε ανθρώπους που ίσως να μην μίλαγαν (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Ποιμενίδη για τη σειρά) και να είχαν έχθρα σε άλλα επεισόδια, τώρα να συμμαχούν! Ο λόγος για τα Τρία Μίλια, και το επεισόδιο της Τρίτης 20/9 στο οποίο γίνεται το έλα να δεις, και οι νέα τροπή που θα πάρουν τα πράγματα θα αφήσει άφωνους, τόσο εμάς όσο και τους ίδιους τους ήρωες!

Όσα θα δούμε σήμερα 20/9 στα Τρία Μίλια!

Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και ο Ευθύμης καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη γεγονότα, που συμβαίνουν στη Δρακόνησο. Ο Τίμος και ο Βασίλης δημιουργούν μια επικίνδυνη συμμαχία, που θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες στο νησί.

Η αποκάλυψη του πρωταγωνιστή Τόνυ Δημητρίου για τη σειρά

«O Τίμος είναι ένας άνθρωπος που θυμίζει πολύ άτομα που ασχολούνται με την πολιτική, που είναι μπλεγμένοι σε πάρα πολλά και καλά και κακά…Ο Τίμος στη νέα σεζόν είναι σε άμυνα. Προκύπτουν διάφορα εναντίον του που δεν ισχύουν! Είναι μια σειρά που αγαπήσαμε όλοι από τα πρώτα γυρίσματα» είπε για τον ρόλο του ενώ κλείνοντας ανέφερε:

«Έχω φύγει από δουλειά, ενώ είχα κάνει μια συμφωνία ήρθαν και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η συμφωνία γιατί τα χρήματα που θα παίρνουν δεν είναι τόσα. Και μόλις έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα, τους είπα “ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε. Καλή επιτυχία και γεια σας”.

Ο χώρος του θεάτρου έχει πρόβλημα με το στομάχι του και ξερνάει τέτοια παραδείγματα. Η τηλεόραση είναι κάτι πιο απλό. Εγώ δεν θα έμπαινα σε ένα χειρουργείο να βοηθήσω τον χειρουργό. Κάποιοι άλλοι θα έμπαιναν. Έχω αρνηθεί ρόλο γιατί ήθελαν να φέρουν να φέρουν να παίξει μαζί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά και είχε βγει από μια τρασίλα ριάλιτι και έφυγα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυλαία για τα Τρία Μίλια - «Σούσουρο» στο Star με τα νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου

Τρία Μίλια: Δραματικές εξελίξεις - Ο Πέτρος και η Κλειώ θα βρουν αναίσθητο τον Νικόλα