Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Τρία μίλια'' θα είναι για άλλη μια φορά καταιγιστικές σε ό,τι αφορά τη Δρακόνησο, μιας και είδαμε τον Πέτρο και την Κλειώ να βρίσκουν αναίσθητο τον Νικόλα. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 15/9 ο Νικόλας θα...

Οι εξελίξεις της σειράς ''Τρία Μίλια'' για την Πέμπτη

Η Φωτεινή πρέπει να βρίσκεται στις συναντήσεις με τον Βασίλη, παρόλο που της είναι δύσκολο. Ο Πέτρος ζητάει συγνώμη από τον Νικόλα και έτσι συμφιλιώνονται. Η Λίζα ομολογεί στον Ευθύμη ότι παραβίασε την κλειδαριά και μπήκε στην αποθήκη του. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, αλλά η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, κλονίζεται ανεπανόρθωτα.

Ο Τίμος πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Κάτιας, ενώ εκείνος προσπαθεί να του το κρύψει. Ο Λάμπης αντιλαμβάνεται ότι η Άννα είναι η αδελφή του ναυτικού, του οποίου το θάνατο ερευνούσε και εκπλήσσεται.

Η Δέσποινα παίρνει την απόφαση να ξεκόψει οριστικά από τον Κυριάκο και φεύγει από το ραντεβού τους. Μόλις, όμως, ο Κυριάκος μένει μόνος του, δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο. Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης εντοπίζει έναν κοριό και κάνει νόημα στην Φωτεινή και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε. Η Δέσποινα μαθαίνει ότι ο Κυριάκος κινδυνεύει και ζητάει βοήθεια.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στην σειρά με πολλές ανατροπές και συμπτώσεις

Ανατροπές, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους στην Δρακόνησο, καθώς τα πρόσωπα που θα εισβάλουν στην σειρά Τρία Μίλια (δείτε εδώ το super αποκλειστικό για την Φωτεινή) στον δεύτερο κύκλο της σεζόν, θα ανακατέψουν περισσότερο την "τράπουλα" της πλοκής της υπόθεσης. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές αλλά και με καταστάσεις από το παρελθόν τους.

Στο δεύτερο κύκλο λοιπόν της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα, η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους νέες εξελίξεις και πολλές συμπτώσεις...

Χρόνης Αποστόλου, ο ταχυδρόμος

Ο Χρόνης είναι από το διπλανό νησί, ωστόσο βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Δρακόνησο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ο μοναδικός ταχυδρόμος του νησιού και να είναι όλη την μέρα από εδώ και από εκεί, καταλήγοντας κουτσομπόλης και περίεργος. Κάθε φορά που παραδίδει κάτι δεν φεύγει αν δεν μάθει το περιεχόμενό του, αλλά πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε όλα, και μέσα σε όλα αυτά έχει μία έκδηλη αδυναμία στη μητέρα του, την οποία θεωρεί την εξυπνότερη και σοφότερη γυναίκα του κόσμου!

Μάνια Φιλίππου, η οινολόγος

Μια δυναμική γυναίκα, που κατάγεται από το νησί, ωστόσο έχει σπουδάσει στη Γαλλία οινολογία και επέστρεψε για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, και η οποία θα γίνει πολύ καλή φίλη με τη Φωτεινή, η μία θαυμάζει την άλλη μέχρι να εμφανιστεί ο Μιχάλης, από τον οποίο γοητεύεται μόλις τον γνωρίζει, και έτσι δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα είναι φίλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Ένα στικάκι μπορεί να αποκαλύψει τις παρανομίες του Βασίλη - Στα χέρια της Φωτεινής

Πρεμιέρα για τα Τρία Μίλια - Η τηλεθέαση που έκανε στο Star