Από Πέννυ Μαστοράκου

Κάνεις δεν είναι ασφαλής και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν, τόσο καλύτερα θα αντιληφθούν ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο! Μετά το πτώμα του Ανέστη, άλλο ένα πτώμα κάνει την εμφάνισή του στην Γη της Ελιάς, και ο Λυκούργος βιώνει τον απόλυτο τρόμο, διότι είναι από τα ελάχιστα μέχρι στιγμής άτομα που γνωρίζουν για το κύκλωμα που δρα στην περιοχή με αρρωστημένους σκοπούς, σκορπώντας τον θάνατο!

Μην χάσετε λοιπόν απόψε 22/9 το νέο επεισόδιο, όπου μας περιμένουν ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις, όπως αυτή για τον πατέρα της Αγγελικής, ο οποίος εμφανίζεται στην Μάνη!

Μην χάσετε απόψε στη Γη της Ελιάς το καταιγιστικό επεισόδιο

Επεισόδιο 4 - Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του. Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Γη της Ελιάς Λυκούργος Αθηνά

Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της. Ο Άρης παίζει όλα του τα χαρτιά με την Ευτυχία, αλλά εκείνη τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μπει σε ερωτική σχέση. Η Χρυσούλα σκαρώνει κομπίνα με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, μέσω της καινούριας της δουλειάς στην ταβέρνα του Χρήστου. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

«Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε» - ''Λύγισε'' το twitter με την σκηνή της Αθηνάς μέσα από το κελί

Η σύλληψη της αλλά και η κράτηση της στο κελί είναι μια εικόνα, που τόσο η ίδια όσο και το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορούν να πιστέψουν και να συνηθίσουν. Έτσι λοιπόν, όταν οι χρήστες στο twitter είδαν την προεδρίνα να κλαίει, έτρεξαν και έκανα μοναδικά tweets, προς συμπαράσταση της ηρωίδας, που είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη (δείτε εδώ από που έμαθε η Μαρία για την φυλάκιση).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι φήμες οργιάζουν από πέρυσι - Ζευγάρι και στη ζωή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου;

Γη της Ελιάς: Ένας απρόσμενος σύμμαχος στο πλευρό της - Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή