Από Ελένη Μήτση

Νέα επεισόδια και νέα πρόσωπα βλέπουμε στην αγαπημένη σειρά ''Σασμός'', με τον δεύτερο κύκλο να έχει ξεκινήσει με φόρα, όπως άλλωστε έκανε καθ' όλη τη διάρκεια και της πρώτης σεζόν.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21/9 το κοινό παρακολούθησε την είσοδο του Παύλου Βρουλάκη, ενός χαμένου συγγενή, ο οποίος έρχεται να πάρει εκδίκηση (δείτε εδώ την πρώτη του σκηνή). Οι χρήστες του twitter, όπως ήταν αναμενόμενο ξεσάλωσαν μιας και περίμεναν πως και πως κάποιον να προστατέψει Αργυρώ και Μαρίνα, με τον Παυλή να είναι πλέον φύλακάς τους.

Tα σχόλια στο twitter για την πρώτη σκηνή του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό

Ο Παύλος θέλει να σκοτώσει τον Αστέρη

Τα νέα επεισόδια του Σασμού κάθε άλλο από ηρεμία, τάξη και ασφάλεια έχουν να προβάλλουν. Το αίμα του Πετρή και στη συνέχεια του Άγγελου έχει φέρει όλο το χωριό με το μέρος των Βρουλάκηδων και αυτό ίσως συνεχίσει τη βεντέτα.

Το πρόσωπο του Παύλου Βρουλάκη θα ανατρέψει το σενάριο, με τον ίδιο να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και δη από τον Αστέρη. Έτσι λοιπόν, όταν ο δεύτερος θα πάει στο σπίτι τους παρακινούμενος από την αγάπη του για την Αργυρώ θα πέσει πάνω στον Παύλο.

Εκείνος δε θα χειριστεί καθόλου ήρεμα την κατάσταση, αφού τον αρπάζει και τον πετάει έξω από το σπίτι, απειλώντας τον πως θα είναι ο πρώτος που θα πεθάνει. Η Μαρίνα τότε μπαίνει μπροστά και μπλοκάρει το κακό, σώζοντας έτσι τον φονιά του παιδιού της...

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν σχεδόν αναίσθητο...» - Συγκλονίζει ο Στάθης Μαντζώρος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το παιδί του

Σασμός - αποκλειστικό: Δεν ήταν ένας αλλά δύο! Οι πραγματικοί φονιάδες του Άγγελου