Από Ελένη Μήτση

Μια νέα σεζόν, με νέες ιστορίες ξετυλίγεται για την πολύ πετυχημένη σειρά ''Σασμός'', η οποία έκανε την πρεμιέρα της τη Δευτέρα 19/9 δίνοντας στο τηλεοπτικό κοινό μια απολαυστική πρώτη γεύση, για όσα θα δούμε στον Β' κύκλο.

Η ανάκριση του Μαθιού από τον Αντώνη και στη συνέχεια, η σύλληψη του αλλά και η ομολογία της Καλλιόπης θα επιφέρουν ένα και μοναδικό αποτέλεσμα. Το χωριό θα πάρει θέση και αυτή θα είναι υπέρ των Βρουλάκηδων, που πρώτα έχασαν τον Πετρή και ύστερα τον Άγγελο.

Όλο το χωριό στρέφεται με το μέρος των Βρουλάκηδων στο Σασμό

Το εντυπωσιακό μάλιστα, που θα δούμε στην συνέχεια των επεισοδίων είναι πως η Άννα θα πάει στο τμήμα να καταθέσει, δίνοντας στεγνά την καπετάνισσα θέλοντας με τον τρόπο της να δώσει λίγη γαλήνη στην ψυχή της Μαρίνας.

Σασμός

Μόνο ο παππάς κρατάει ουδέτερη στάση

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στα νέα επεισόδια του Σασμού και φαίνεται πως ο ερχομός του “νεκρού” θα αναστατώσει τον παπά Μιχάλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που θα το δει δεν θα σταματήσει να φοβάται για όλα τα κακά που ξέρει πως μπορούν να συμβούν εξαιτίας του.

«Φοβάσαι παπά;», λέει ο Παύλος στον παπά Μιχάλη, ξεκινώντας μία κουβέντα στην οποία μόνο η ένταση κυριαρχεί. Ο παπά Μιχάλης, όμως, χωρίς να χάσει χρόνο ζητά από τον Βρουλάκη να φύγει από την Κρήτη.

«Ό,τι ήταν να γίνει, γίνηκε», του λέει αρχικά με ήρεμο ύφος, ωστόσο μόλις αντιλαμβάνεται πως εκείνος επέστρεψε στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση, του φωνάζει «Σήκω και φύγε», άδικα, βέβαια, αφού δεν δείχνει να καταλαβαίνει για ποιο λόγο του απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, ο Παύλος δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος και με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία Ξενάκη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον εμποδίσει και να τον αποπροσανατολίσει από τον στόχο του. «Δεν σκέφτηκες κανέναν;», του λέει εκείνη νευριασμένη και απογοητευμένη. «Μόνο ο παπάς ήξερε την αλήθεια», της απαντάει εκείνος γεμάτος ενοχές.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Σοκ στον ALPHA με τα νούμερα που έκανε εχθές 19/9 στην πρεμιέρα του Β' κύκλου

Σασμός: Αν δεν χυθεί αίμα δε θα ησυχάσει - Το πρόσωπο που πληρώνει ο Παύλος Βρουλάκης για να πάρει εκδίκηση