Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Σασμού ξεκίνησε με μία πολύ δυναμική άφιξη στην Άνω Ποριά, αυτή του Παύλου Βρουλάκη, ο οποίος γυρίζει στο χωριό του προκειμένου να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για το κακό που έκαναν στην οικογένειά του (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter).

Στο σημερινό (21/9) επεισόδιο, θα δούμε τον παπά Μιχάλη να εντοπίζει τον Παύλου Βρουλάκη πάνω στον τάφο του Πετρή. Αυτή θα είναι και η πρώτη επίσημη συνάντηση των δυο τους, στην οποία ο Παύλος θα ανακοινώσει στον παιδικό του φίλο πως ήρθε για την εκδίκηση και δεν έχει σκοπό να φύγει.

Η σκηνή είναι ανατριχιαστική, μιας και ο Παπά Μιχάλης δεν πιστεύει στα μάτια του. Πριν από 20 χρόνια είχε φυγαδέψει τον Παύλο από το χωριό και τώρα τον βλέπει ξανά μπροστά του.

Ο Παύλος Βρουλάκης στον τάφο του Πετρή στον Σασμό

Η υποδοχή του Παύλου στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτεται στη γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Λίγο αργότερα η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: «Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!», τους λέει και αρχίζει να ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν: «Δεν είναι καλά η γιαγιά. Πόσο να αντέξει, τα έχει πια χαμένα», λένε.

Την ίδια ώρα ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφθεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας: «Εφτασε η ώρα της εκδίκησης»… Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του, ενώ η Μαρίνα συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου.

Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν σχεδόν αναίσθητο...» - Συγκλονίζει ο Στάθης Μαντζώρος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το παιδί του

Καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Λάλου