Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η Καλλιόπη παίρνει τον φόνο πάνω της και ο Μαθιός αποφυλακίζεται. Ο Αστέρης δεν θέλει πλέον να στηρίζει τη μάνα του που έχει κάνει φόνο και τώρα όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο που η Καλλιόπη σκότωσε τον Άγγελο. Πώς όμως έφτασε στο φονικό; Πώς σκότωσε τον Άγγελο; Και ποιος ήταν μαζί της σε αυτόν τον φόνο;

Το TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (22/9) σας αποκαλύπτει πώς έγινε αυτό το άγριο φονικό και πώς ο Κώστας εμπλέκεται στη δολοφονία του Άγγελου.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Όταν ο Άγγελος πήγε στο σπίτι της Καλλιόπης για να της πει πως ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και ότι θα τον κλείσει φυλακή, η Καλλιόπη πήρε τη μεγάλη απόφαση. Ο Άγγελος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν έπρεπε να μιλήσει (δείτε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό 21/9 επεισόδιο).

Η Καλλιόπη πηγαίνει να τον βρει στο ιατρείο του. Στην αρχή θέλει να μάθει πώς και από ποιον πήρε την πληροφορία ότι ο γιος της σκότωσε τον Στεφανή: «Ήρθες στο σπίτι μου για να μου πεις ότι ο Μαθιός μου είναι φονιάς; Από πού κι ως πού; Ποιος σου είπε εσένα κάτι τέτοιο; Ήσουνα μπροστά; Τον είδες;», τον ρωτάει. Ο Άγγελος όμως είναι εριστικός, της μιλάει με υπεροψία, μίσος και ειρωνεία: «Ο γιός σου τον σκότωσε γιατί γούσταρε τη γυναίκα του. Δεν το ξέρω μόνο εγώ και ναι, υπάρχει μάρτυρας που τον είδε και θα σαπίσει στη φυλακή», της λέει.

Σασμός Καλλιόπη

Η οργή τής Καλλιόπης ξεσπάει πάνω του. Τα μάτια της βγάζουν φωτιές, δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερα για τα κοπέλια της. Γίνεται ύαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία. Ο Άγγελος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και χαροπαλεύει. Εκείνη τα έχει χάσει.

Ο Άγγελος χαροπαλεύει και η Καλλιόπη μένει ακίνητη να τον κοιτάζει, μέχρι που στο ιατρείο φτάνει ο Κώστας. Είναι και αυτός έξαλλος με τον Άγγελο, τον μισεί λόγω της Άσπας, ενώ το τελευταίο επεισόδιο που είχαν οι δύο άντρες τού έχει θολώσει το μυαλό. Ο Κώστας βρίσκει την ευκαιρία που ήθελε. Αντί να τον σώσει, τον αποτελειώνει. Μαζί ο Κώστας και η Καλλιόπη είναι οι δολοφόνοι του. Τώρα είναι η Καλλιόπη στη φυλακή, όμως έρχεται και η σειρά του Κώστα, αφού η Άσπα δεν θα τον αφήσει να γυρίζει ελεύθερος!

Σασμός Κώστας

Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο του Αγγελου στον Σασμό

Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτεται στη γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Λίγο αργότερα η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: «Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!», τους λέει και αρχίζει να ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν: «Δεν είναι καλά η γιαγιά. Πόσο να αντέξει, τα έχει πια χαμένα», λένε.

Την ίδια ώρα ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφθεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας: «Εφτασε η ώρα της εκδίκησης»… Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του, ενώ η Μαρίνα συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου.

Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε...» - Το twitter ''γλεντάει'' τη Βασιλική για την εμπιστοσύνη της στον Μαθιό

Σασμός: «Ο λόγος που βλέπουμε τη σειρά...» - ''Στάζει'' μέλια όλο το twitter για τη σχέση του Αντώνη και της Μαρίνας