Από Ελένη Μήτση

Τα νέα επεισόδια του Σασμού κάθε άλλο από ηρεμία, τάξη και ασφάλεια έχουν να προβάλλουν. Το αίμα του Πετρή και στη συνέχεια του Άγγελου έχει φέρει όλο το χωριό με το μέρος των Βρουλάκηδων και αυτό ίσως συνεχίσει τη βεντέτα.

Το πρόσωπο του Παύλου Βρουλάκη θα ανατρέψει το σενάριο, με τον ίδιο να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και δη από τον Αστέρη. Έτσι λοιπόν, όταν ο δεύτερος θα πάει στο σπίτι τους παρακινούμενος από την αγάπη του για την Αργυρώ θα πέσει πάνω στον Παύλο.

Ο Παύλος θέλει να σκοτώσει τον Αστέρη

Εκείνος δε θα χειριστεί καθόλου ήρεμα την κατάσταση, αφού τον αρπάζει και τον πετάει έξω από το σπίτι, απειλώντας τον πως θα είναι ο πρώτος που θα πεθάνει. Η Μαρίνα τότε μπαίνει μπροστά και μπλοκάρει το κακό, σώζοντας έτσι τον φονιά του παιδιού της...

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Το πρόσωπο που πληρώνει ο Παύλος Βρουλάκης για να πάρει εκδίκηση

Νέα επεισόδια θα βλέπουμε από τη Δευτέρα 19/9, που κάνει πρεμιέρα ο Σασμός στον Alpha, στο σίριαλ που έχει παθιάσει τους τηλεθεατές τόσο για τους ανεκπλήρωτους έρωτες όσο και για τη βεντέτα, που δεν έχει τελειωμό.

Τα νέα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά με νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά στην προσπάθεια τους να πάρουν εκδίκηση. Ένα από αυτά θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ένας ξεχασμένος συγγενής. Καθόλου τυχαία δε θα είναι η επιστροφή του λοιπόν, μιας και θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Πετρή.

Τον στόχο του αυτόν θα τον επιτύχει με τη βοήθεια του Ευθύμη Φαρμάκη, ενός φίλου από τα παλιά. Ο συγκεκριμένος άντρας θα δούμε να έχει πολλές άκρες, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Ρέθυμνο. Το πρόσωπο μάλιστα αυτό είχε κάνει και φυλακή και έτσι θα του είναι πιο εύκολο να βάψει με αίμα τα χέρια του, μιας και θα του ζητηθεί...

Σασμός Αλεξανδρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν σχεδόν αναίσθητο...» - Συγκλονίζει ο Στάθης Μαντζώρος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το παιδί του

Καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Λάλου