Από Στέλλα Μούτσιου

Τα γυρίσματα του Σασμού έχουν πάρει "φωτιά", όπως αποδεικνύεται μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτούν συνεχώς στα social media οι πρωταγωνιστές της σειράς. Οι εξελίξεις, λοιπόν, προβλέπονται σοκαριστικές και σ' αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Πάυλος Βρουλάκης, ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά στις ζωές όλων.

Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει με την εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό

Έρχεται, έτσι, στην Άνω Ποριά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και σκορπά τον πανικό στους πάντες, διότι όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Ο πρώτος που τον αντικρίζει είναι ο παπάς και έπειτα η γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα καταρρεύσει.

Σασμός Στέλιος Μάινας
Facebook / Σασμός

Ο ίδιος θα προσπαθήσει να της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια και εκείνη θα το φέρει στο σπίτι της. Με αυτό τον τρόπο θα μάθουν όλοι σιγά σιγά πως επέστρεψε και οι αντιδράσεις θα είναι διαφορετικές, αφού θα ξυπνήσουν σε όλους πολύ στενάχωρες αναμνήσεις/

Η γυναίκα που θα ανατρέψει τα πάντα για τον νέο χαρακτήρα του Σασμού

Ο Παύλος Σταματάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό στη δεύτερη σεζόν και θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή. Ο ίδιος θεωρούνταν νεκρός, καθώς όλοι πίστεψαν πως πνίγηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, για την οποία ο δεύτερος είχε δώσει την εντολή.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει για να εκδικηθεί την οικογένειά των Σταματάκηδων, αφού εκείνη ήταν που σκότωσε και τον ανιψιό του, Πετρή. Ωστόσο φαίνεται πως θα συναντήσει μερικά εμπόδια.

Η Αιμιλία Ξενάκη, που είναι εισαγγελέας και φίλη της Σοφίας, της μητέρας της Στέλλας, ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Παύλο, όμως χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιού τους. Αφού, λοιπόν, και ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός και ξαναέφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη, που θα ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης.

Ο Δημήτρης είναι γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος, ενώ ήταν και ο κολλητός φίλος του Παύλου. Είναι πολύ ευτυχισμένος με τον γάμο του με την Αιμιλία, το ίδιο και εκείνη, όμως μόλις συναντήσει ξανά τον Παύλο μετά από πολλά χρόνια και θα μάθει την αλήθεια για το παρελθόν όλα θα αλλάξουν και για τους τρεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Είναι η αιτία που η Καλλιόπη δεν θα γλιτώσει την φυλακή - Η γυναίκα που "καίει" την καπετάνισσα

Σασμός: Μαυροφορεμένος ο Αστέρης - Η φωτογραφία του Αυγουστίδη πίσω από τις κάμερες