Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δεν υπήρξε άνθρωπος που να είδε τον Σασμό και να μην τον συνεπήρε ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Το Twitter «οργιάζει» σε κάθε σκηνή που έχουν μαζί ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιας και έχουν απίστευτη χημεία. Οι πραγματικοί τους σύζυγοι ωστόσο δεν έχουν καμία σχέση με τους τηλεοπτικούς.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους), ενώ ο Δημήτρης Λάλος έχει χτίσει μία υπέροχη ζωή στο πλευρό της Έλενας Μαυρίδου.

Η σύζυγος και η υπέροχη κόρη του Δημήτρη Λάλου

Μπορεί οι φανς του Σασμού να τον έχουν ερωτευτεί και να θέλουν διακαώς να τον δουν να καταλήγει με την αγαπημένη του Βασιλική (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του ζευγαριού στη σειρά) ωστόσο στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Λάλος είναι ευτυχισμένος και προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Ελένη Μαυρίδου την οποία γνώρισε μέσα από τη σπουδαία πορεία της στον χώρο. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια κορούλα.

Δημήτρης Λάλος γυναίκα

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια.

Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε πει σε συνέντευξη του για την κόρη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Δεν ήταν ένας αλλά δύο! Οι πραγματικοί φονιάδες του Άγγελου

Σασμός (21/9): Η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για τη δολοφονία του Άγγελου