Από Ελένη Μήτση

Νέα επεισόδια θα βλέπουμε από τη Δευτέρα 19/9, που κάνει πρεμιέρα ο Σασμός στον Alpha, στο σίριαλ που έχει παθιάσει τους τηλεθεατές τόσο για τους ανεκπλήρωτους έρωτες όσο και για τη βεντέτα, που δεν έχει τελειωμό.

Τα νέα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά με νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά στην προσπάθεια τους να πάρουν εκδίκηση. Ένα από αυτά θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ένας ξεχασμένος συγγενής. Καθόλου τυχαία δε θα είναι η επιστροφή του λοιπόν, μιας και θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Πετρή.

Tο πρόσωπο που θα χρηματοδοτήσει ο Παύλος Βρουλάκης στο Σασμό

Τον στόχο του αυτόν θα τον επιτύχει με τη βοήθεια του Ευθύμη Φαρμάκη, ενός φίλου από τα παλιά. Ο συγκεκριμένος άντρας θα δούμε να έχει πολλές άκρες, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Ρέθυμνο. Το πρόσωπο μάλιστα αυτό είχε κάνει και φυλακή και έτσι θα του είναι πιο εύκολο να βάψει με αίμα τα χέρια του, μιας και θα του ζητηθεί...

Σασμός Αλεξανδρής

Εκτός εαυτού ο παπά Μιχάλης με τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στα νέα επεισόδια του Σασμού και φαίνεται πως ο ερχομός του “νεκρού” θα αναστατώσει τον παπά Μιχάλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που θα το δει δεν θα σταματήσει να φοβάται για όλα τα κακά που ξέρει πως μπορούν να συμβούν εξαιτίας του.

«Φοβάσαι παπά;», λέει ο Παύλος στον παπά Μιχάλη, ξεκινώντας μία κουβέντα στην οποία μόνο η ένταση κυριαρχεί. Ο παπά Μιχάλης, όμως, χωρίς να χάσει χρόνο ζητά από τον Βρουλάκη να φύγει από την Κρήτη.

«Ό,τι ήταν να γίνει, γίνηκε», του λέει αρχικά με ήρεμο ύφος, ωστόσο μόλις αντιλαμβάνεται πως εκείνος επέστρεψε στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση, του φωνάζει «Σήκω και φύγε», άδικα, βέβαια, αφού δεν δείχνει να καταλαβαίνει για ποιο λόγο του απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, ο Παύλος δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος και με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία Ξενάκη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον εμποδίσει και να τον αποπροσανατολίσει από τον στόχο του. «Δεν σκέφτηκες κανέναν;», του λέει εκείνη νευριασμένη και απογοητευμένη. «Μόνο ο παπάς ήξερε την αλήθεια», της απαντάει εκείνος γεμάτος ενοχές.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός (19/9): Θρήνος στο σπίτι των Βρουλάκηδων - Πίσω από τα κάγκελα ο Μαθιός

Σασμός: Η μοίρα τους παίζει παράξενο παιχνίδι - Σε σοκ Αργυρώ και Άσπα στα νέα επεισόδια