Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη πρεμιέρα για τον Σασμό είναι πιο κοντά από ποτέ με το πρώτο επεισόδιο του Β΄ κύκλου να αναμένεται να προβληθεί την Δευτέρα 19/9, με τα ερωτηματικά από την πρώτη σεζόν να είναι πάρα πολλά.

Η πλοκή έχει διακοπεί στον φόνο του Άγγελου με την αστυνομία και τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να είναι σε φάση εξιχνίασης της δολοφονίας. Το snek preview, που πρόβαλε το κανάλι λίγο πριν το πρώτο επεισόδιο δείχνει τον αστυνόμο να ανακρίνει τον Μάθιο, ως πρώτο ύποπτο για το συμβάν, αφού ακυρώθηκε ο γάμος και παραλίγο να βαφτεί με αίμα.

Η ανάκριση του αστυνόμου Φραγκιαδάκη στον Μαθιό

Ο Αντώνης καταστρώνει σχέδιο για να "πιάσει στα πράσα" την Καλλιόπη

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις στον δεύτερο κύκλο του Σασμού, καθώς μετά την άφιξη του Πάυλου Βρουλάκη στο χωριό της Κρήτης όλα θα αλλάξουν. Ωστόσο, και η Καλλιόπη είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ανατρέχουν τα δεδομένα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η ίδια ανακρίνεται από τον Αντώνη, διότι επιμένει ότι σκότωσε τον Άγγελο, με τους υπόλοιπους να πιστεύουν πως απλώς λέει ψέματα για να σώσει τον Μαθιό και όσα διηγείται κατά την ομολογία της φαίνεται πως ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο που τελέστηκε η δολοφονία. Έτσι, ο αστυνόμος αρχίζει να υποπτεύεται πως πιθανώς λέει την αλήθεια.

Σασμός Καλλιόπη

Δίνει, λοιπόν, εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και παράλληλα προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο ώστε να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη. Σε όλο αυτό συμβάλλει και η ομολογία της φίλης της καπετάνισσας, της Άννας, η οποία φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσής της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός (19/9): Θρήνος στο σπίτι των Βρουλάκηδων - Πίσω από τα κάγκελα ο Μαθιός

Σασμός: Η μοίρα τους παίζει παράξενο παιχνίδι - Σε σοκ Αργυρώ και Άσπα στα νέα επεισόδια