Από Στέλλα Μούτσιου

Το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει όλα όσα θα συμβούν στον Παράδεισο των Κυριών στο πρώτο επεισόδιο που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να γνωρίσουμε έναν έναν τους ηθοποιούς της σειράς και τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν, ώστε να τους καταλάβουμε καλύτερα.

Μία από αυτούς, λοιπόν, είναι και η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία θα παίξει τη Μιράντα, που είναι η υπεύθυνη του Καταστήματος και τη διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», παρά το γεγονός πως δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο.

Ο ρόλος της Ευαγγελίας Συριοπούλου στον Παράδεισο των Κυριών

Ζει μόνη, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και οι πωλήτριες του Παραδείσου την αντιμετωπίζουν ως «γεροντοκόρη». Ο πατέρας της ήταν θυρωρός και η μητέρα της καθάριζε διαμερίσματα. Ήταν άριστη μαθήτρια, πολύ έξυπνη, επιμελής και σοβαρή αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα, τα οποία ούτε η ίδια δεν θέλει να θυμάται, της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο.

Ευαγγελία Συριοπούλου
Instagram / Ευαγγελία Συριοπούλου

Είναι αυστηρή, μεθοδική, επιφυλακτική, εργασιομανής και απαιτητική, δεν συγχωρεί εύκολα και δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια. Παρουσιάζεται ως απόμακρη, ψυχρή, κλειστή και αποστασιοποιημένη, όμως κατά βάθος είναι συναισθηματική και δείχνει κατανόηση στα προβλήματα των άλλων.

Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά φοβάται να το εκδηλώσει. Δεν έχει μιλήσει σε κανένα για το παρελθόν της. Ο ρόλος της θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια και έχουν κάνει ένα παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι έτοιμη, λοιπόν, να πραγματοποιήσει την τηλεοπτική της επιστροφή λίγο μετά την γέννηση του παιδιού της, μέσα από τη σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ το επίσημο trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Μπορεί λοιπόν στη σειρά τα προσωπικά της να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, ωστόσο στην πραγματικότητα έχει εδώ και πάνω από 10 χρόνια μία υπέροχη σχέση με τον αγαπημένο της, Στράτο Πασατζή. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι ενώ πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι.

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη.

Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά.

Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», είχε εξομολογηθεί η ίδια για τον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας άνδρας πεθαίνει και η γυναίκα που τον είδε τελευταίο εξαφανίζεται - Δεν θα είναι η μόνη

Οι περίπλοκες ιστορίες στον ''Παράδεισο των κυριών'' - ''Έσκασαν'' τα πρώτα spoilers εκ των έσω