Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές ξεκινούν εκείνη την ημέρα).

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Οι αποκαλύψεις του Πανταζάρα πριν την πρεμιέρα του «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή Happy Day, οι ηθοποιοί της νέας δραματικής σειράς εποχής, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μία ανάσα πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα την Δευτέρα 14/9 (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις ενός εκ των πρωταγωνιστών) μίλησαν για όλα όσα πρόκειται να απολαύσουμε στις οθόνες μας!

«Υποδύομαι έναν διευθυντή τράπεζας και έχω μια κόρη που ερωτεύεται τον κύριο Παπακώστα», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. «Υποδύομαι έναν άνθρωπο που φέρνει στη δεκαετία του ’60 ένα πολυκατάστημα για τις γυναίκες. Δεν έχει κοινά ο ρόλος μου με αυτόν του Σασμού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πανταζάρας, και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανέφερε με τη σειρά της, «Η Αμαλία είναι ένα κορίτσι πολύ μπροστά από την εποχή του και στην σειρά θα ζήσω έναν έρωτα, από αυτούς που διαβάζουμε στα μυθιστορήματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι περίπλοκες ιστορίες στον ''Παράδεισο των κυριών'' - ''Έσκασαν'' τα πρώτα spoilers εκ των έσω

Βackstage πλάνα από τα γυρίσματα του ''Παράδεισου των κυριών'' - Μια διαφορετική Αθήνα το 60'