Από Ελένη Μήτση

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha o ''Παράδεισος των κυριών'' με τους συντελεστές του σίριαλ να κάνουν κάποια μικρά Spoilers μέσα από την εκπομπή ''Super Κατερίνα'' την Παρασκευή 16/9.

Στα backstage πιάστηκαν λοιπόν για άλλη μια φορά οι ηθοποιοί, περιγράφοντας τόσο τη λαχτάρα τους να βγει επιτέλους στον αέρα όλη αυτή η πλοκή, που θα εκτυλιχθεί με αφετηρία ένα κατάστημα γυναικείων προϊόντων και όπως θα δούμε θα ενώσει διαφορετικούς κόσμους.

Οι δηλώσεις των συντελεστών της σειράς ''Παράδεισος τω κυριών''

,

Οι αποκαλύψεις του Πανταζάρα πριν την πρεμιέρα του «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή Happy Day, οι ηθοποιοί της νέας δραματικής σειράς εποχής, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μία ανάσα πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα την Δευτέρα 14/9 (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις ενός εκ των πρωταγωνιστών) μίλησαν για όλα όσα πρόκειται να απολαύσουμε στις οθόνες μας!

«Υποδύομαι έναν διευθυντή τράπεζας και έχω μια κόρη που ερωτεύεται τον κύριο Παπακώστα», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. «Υποδύομαι έναν άνθρωπο που φέρνει στη δεκαετία του ’60 ένα πολυκατάστημα για τις γυναίκες. Δεν έχει κοινά ο ρόλος μου με αυτόν του Σασμού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πανταζάρας, και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανέφερε με τη σειρά της, «Η Αμαλία είναι ένα κορίτσι πολύ μπροστά από την εποχή του και στην σειρά θα ζήσω έναν έρωτα, από αυτούς που διαβάζουμε στα μυθιστορήματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τρεις δολοφονίες έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα

Βαγγέλης Αλεξανδρής - αποκλειστικό: «Ο χαρακτήρας μου στον «Παράδεισο» είναι ο κλασικός προικοθήρας...»