Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη, την ίδια ώρα.

Στην αρχή ήταν μόνο μία ιδέα, έπειτα έγινε όνειρο… κι όταν τα όνειρα μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι πόλεις… και στις μεγάλες πόλεις τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… ή καμιά φορά εφιάλτες… Όμως τίποτα δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί λίγη ευτυχία για να ξαναρχίσουν όλα… Πάντα νικάει το καλό… (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τις πρώτες σκηνές της σειράς).

Μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.

«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη.

To trailer της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

H αποκάλυψη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τη νέα σειρά του ALPHA

Στην εκπομπή ALPHA Τώρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί). Ο ηθοποιός μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο σίριαλ ενώ εξέφρασε την επιθυμία του, να σημειώσει την ίδια επιτυχία με τον Σασμό.

«Ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το “Μινιόν” εκείνης της εποχής. Προσπαθούν να το στήσουν από την αρχή δύο νέοι άνθρωποι, με την ελπίδα να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά, σε μια δύσκολη Ελλάδα. Μέσα από αυτό το πολυκατάστημα μαθαίνουμε τις ιστορίες των ανθρώπων, τα πάθη τους και τα κρυμμένα τους μυστικά. Είναι ένα έργο με φοβερή κομψότητα.

Είμαστε στο 1963, μια ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική κατάσταση τα εποχής αλλά μόνο με την κοινωνική… Είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά. Μακάρι να πάει καλά, όπως και ο Σασμός. Την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή! Ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αργύρης Πανταζάρας: Όλες οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του στη σειρά «Ο Παράδεισος»

"Η παραλία": Καθηλωτικό το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς της ΕΡΤ - Επιστροφή στην εποχή των χίπις