Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Παράδεισος των Κυριών έρχεται στις οθόνες μας την Δευτέρα 19/9 και το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις της σειράς θα είναι καταιγιστικές γι' αυτό αξίζει να δούμε ποια γεγονότα θα συγκλονίσουν τους πρωταγωνιστές όσο το κουβάρι της πλοκής ξετυλίγεται μπροστά μας.

Όλα συμβαίνουν στην Αθήνα του 1963, όπου ένα πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό και τα εγκαίνια υπόσχονται να εκπλήξουν όσους θα παρευρεθούν εκεί, διότι όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας.

Τρεις θάνατοι θα φέρουν τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών

Φυσικά δεν θα λείπει και το ανδρικό κοινό, με τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες να καταφθάνουν επίσης την ημέρα εκείνη.

Δυστυχώς, όμως, ένας αναπάντεχος θάνατος θα αλλάξει τα πάντα και τα σχέδια όλων θα ανατραπούν, αφού τα κεντρικά πρόσωπα θα έρθουν αντιμέτωπα με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος.

Ο Αριστείδης, λοιπόν, ο συνέταιρος και καλός φίλος του Ντίνου, που είναι ο ιδρυτής του εμπορικού κέντρου, πεθαίνει και δεν θα είναι μόνον αυτός. Αμέσως μετά, εξαφανίζεται η Ντέπυ, η γυναίκα που είδε τελευταία φορά τον Αριστείδη, ενώ ένας ακόμη χάνει τη ζωή του ξαφνικά.

Ο Παράδεισος των κυριών
Facebook / Ο Παράδεισος των κυριών

''Έσκασαν'' τα πρώτα spoilers εκ των έσω

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha o ''Παράδεισος των κυριών'' με τους συντελεστές του σίριαλ να κάνουν κάποια μικρά Spoilers μέσα από την εκπομπή ''Super Κατερίνα'' την Παρασκευή 16/9.

Στα backstage πιάστηκαν λοιπόν για άλλη μια φορά οι ηθοποιοί, περιγράφοντας τόσο τη λαχτάρα τους να βγει επιτέλους στον αέρα όλη αυτή η πλοκή, που θα εκτυλιχθεί με αφετηρία ένα κατάστημα γυναικείων προϊόντων και όπως θα δούμε θα ενώσει διαφορετικούς κόσμους.

,

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υποδύομαι έναν άνθρωπο που...» - Οι αποκαλύψεις του Πανταζάρα πριν την πρεμιέρα του «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Βαγγέλης Αλεξανδρής - αποκλειστικό: «Ο χαρακτήρας μου στον «Παράδεισο» είναι ο κλασικός προικοθήρας...»