Από Πέννυ Μαστοράκου

Μεγάλη συμφορά πέφτει στο σπίτι Στεφανέα, παρότι στην πρώτη σεζόν πέρασαν και αυτοί τον δικό τους Γολγοθά με τον τραυματισμό του Φίλιππου, και της κόρης τους μικρής Στέλλας. Από ότι φαίνεται τα βάσανά τους δεν τελειώνουν εδώ, καθώς από τις σκηνές που βλέπουμε στο νέο trailer που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Φίλιππος και η Βασιλική αγνοούνται!

Πανικόβλητη η Χάιδω και ο Στάθης αντιλαμβάνονται πως τα παιδιά τους έχουν αρπαχθεί, και ένας νέος κύκλος αγωνίας ξεκινά για την Γη της Ελιάς.

Έντρομος ο Φίλιππος αναζητά την Βασιλική στην Γη της Ελιάς

Χωρίς να το καταλάβουν εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα και από το πουθενά τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο αρπάζουν τη Βασιλική. Ο Φίλιππος παλεύει να ελευθερωθεί την ίδια στιγμή που δεν βλέπει κάπου γύρω του την γυναίκα του.

Οι οικογένειές τους ανησυχούν μέχρι που πλέον είναι πεπεισμένοι πως κάτι κακό έχει συμβεί, και τότε ξεκινάει το κακό, καθώς τίποτα πια δεν είναι ίδιο με πριν.

Για ποιο λόγο φτάνουν σε αυτή την κατάσταση;

Μπορεί η πρώτη σεζόν να τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, ωστόσο στα νέα επεισόδια η ζωή τους θα τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Οι μπελάδες τους θα ξεκινήσουν όταν φτάσει στη Μάνη, η Βιολέτα, μία καλή φίλη της Βασιλικής από το πανεπιστήμιο.

Η Βιολέτα θα επισκεφθεί τη Βασιλική προκειμένου να της ζητήσει βοήθεια. Όπως θα της αποκαλύψει, ψάχνει τη φίλη της, τη Νάντια, η οποία έχει εξαφανιστεί.

Η νεαρή κοπέλα είναι και εκείνη μπλεγμένη στο κύκλωμα, μιας και όπως φαίνεται μέσα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), είναι και αυτή χορεύτρια στο κλαμπ.

Γη της Ελιάς Βιολέτα

Κάπως έτσι, η Βιολέτα παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στην Βασιλική και να της αποκαλύψει τα πάντα για το κύκλωμα, τονίζοντάς της πως οι άνθρωποι αυτοί δεν αστειεύονται και πως μπορούν να γίνουν πάρα πολύ επικίνδυνοι.

Το μυστικό αυτό που θα μάθει ωστόσο η Βασιλική δε θα της βγει σε καλό, αφού όπως έχουμε ήδη δει από τα πλάνα που διέρρευσε το Mega, θα πέσει θύμα απαγωγής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αχώριστοι και πίσω από τις κάμερες - Το καυτό φιλί του Παπανδρέου στην Τζόλα στο πάρτι γενεθλίων του

Απόπειρα δολοφονίας στη Γη της Ελιάς - Γλιτώνει από του χάρου τα δόντια η...