Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου αποτελούν δύο από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του Mega «Γη της Ελιάς» και έτσι το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τις εξελίξεις για τον Φίλιππο και τη Βασιλική στη νέα σεζόν.

Τα πράγματα για το ζευγάρι δε θα είναι και τόσο καλά, όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), καθώς πέφτουν θύματα απαγωγής και άθελά τους μπλέκουν σε μία ιστορία που θα τους θέσει σε κίνδυνο.

Η σκηνή της β' σεζόν της Γης της Ελιάς με Τζόλα και Παπανδρέου

Ενώ βρισκόμαστε λίγα 24ωρα μακριά από τη μεγάλη πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς, ένα πλάνο του αγαπημένου ζευγαριού, έχει καταφέρει να γίνει viral. Μετά τα μεγάλα ζόρια που έζησαν, ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν επιτέλους το χρόνο να διασκεδάσουν και να απολαύσουν την κόρη τους.

Έτσι αυτό το πλάνο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τους δείχνει σε μία τρυφερή βόλτα με την κορούλα τους, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, μακριά από τις σκοτούρες.

Φίλιππος Βασιλική Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη.

Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της. Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα.

Τρεις μήνες μετά, η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στους ήρωες. Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται με απώτερο στόχο την αναδοχή της μικρής Αγγελικής. Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη και περιμένει τη δίκη της, ενώ μια επίσκεψη που θα δεχτεί στη φυλακή θα την ξαφνιάσει. Ο Λυκούργος, εντελώς τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας στην οποία, άθελά του, έχει μπλέξει. Η Αρετή και ο Θανάσης αρχίζουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο με ερωτική διάθεση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς η Ιφιγένεια Τζόλα - Η ανάρτηση με τον Διονύση Παπανδρέου

Στο αμάξι στο πλευρό του Διονύση Παπανδρέου η Ιφιγένεια Τζόλα - Το τρυφερό βίντεο πριν το γύρισμα της Γης της Ελιάς