Από Πέννυ Μαστοράκου

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί, οι οποίοι με τους ρόλους και τις ερμηνείες τους μας καθήλωσαν στην πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς, αποκαλύπτουν καταστάσεις και σκηνικά που θα δούμε στην δεύτερη, και ανυπομονούμε για τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις.

Μετά την Ελπίδα λοιπόν, η οποία εισβάλει στη σειρά, και ο κακός της υπόθεσης Κωνσταντίνος, ή αλλιώς Μάξιμος Μουμούρης, το πρωί της Παρασκευής 16/9 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που θα βιώσει στη δεύτερη σεζόν, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει και εμείς εδώ στο tv-24.gr

Άκρως αποκαλυπτικός ο Μάξιμος Μουμούρης για τη Γη της Ελιάς

«Η σχέση μου στη σειρά περνάει κρίση και την παλεύω και νομίζω θα βγούμε ζωντανοί και θα το ξεπεράσουμε μέχρι να έρθει μία άλλη κρίση. Πόσο κρυφό μπορεί να κρατήσει από την Ισμήνη ένα κομμάτι της ζωής του; Εκεί θα υπάρχει μία ρήξη την οποία περιμένω πως και πώς να διαβάσω στο σενάριο. Γράφεται συνεχώς το σενάριο, η συγγραφική ομάδα είναι στο κόκκινο».

Μπαίνουν νέα παιδιά που ανοίγουν τις ιστορίες. Όσον αφορά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου, δεν περνάει εύκολα με την είσοδο του Δημοσθένη, δεν μπορεί να πει ούτε τέρμα ούτε τίποτα. Όταν βλέπεις τη δουλειά σου, έχεις κάποια κριτήρια. Είδα τώρα σκηνή από το απόσπασμα και βρήκα λάθη σε μένα. Έχω αναγνωρίσει πράγματα στον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα εάν θα έχει επιτυχία η σειρά, η επιτυχία είναι μέρος της δουλειάς και τροφοδοτεί και την επόμενη δουλειά. Στο πλαίσιο του know-how είχαμε καλή συνεργασία, και το MEGA το στήριξε πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Με παραπάνω ημέρες και ώρες η ''Γη της ελιάς'' από τη νέα σεζόν

Το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη σειρά, περιμένει πως και πως τη Δευτέρα 19/9, αφού θα είναι η επίσημη πρεμιέρα για τον Β' κύκλο, όσων συγκλονιστικών συμβαίνουν στη Μάνη με καταιγιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή, λίγες ημέρες πριν την έναρξη, η οποία θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό μιας και την πρώτη εβδομάδα προβολής το σίριαλ θα παίζεται πιο συχνά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη εβδομάδα στις 19-25/9 θα προβάλλεται καθημερινά, ακόμα και την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/9 αναμένοντας τα νεότερα για το πρόγραμμα.

Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Ιουλία θα...» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου "σπάει" τη σιωπή της για τον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το ένα θα φέρει αναστάτωση! Τα νέα παράνομα ζευγάρια της σειράς