Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς που ξεκινάει σε λίγο καιρό (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε και επίσημα πλέον πως η Ιουλία με τον Γιώργη θα χωρίσουν, ενώ τόνισε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στάθη.

Οι αποκαλύψεις της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς

«Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το «θέλω» σου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία. Μου επιτρέπω το πένθος στη ζωή μου άλλα ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους. Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη έλεγα ότι, οι φίλες μου είναι ομορφότερες.

Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι και είχα κατάθλιψη. Μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα.

Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο περιοδικό YOU

Μια ζωή σαν παραμύθι που θα ζήλευαν πολλές εκείνη τη διηγείται έτσι απλά σαν να λέει... παραμύθι. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Ιουλία Βρεττάκου από το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», μιλάει στο περιοδικό YOU για την σχέση της με τον ρόλο της και την υποκριτική, ενώ αποκαλύπτει αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Έλενα Οικονόμου
  • Makeup/Hair: Χριστίνα Ζώη

Πώς ένιωσες με την πρόταση για τη «Γη της Ελιάς»;

Χαρά, ενθουσιασμό, προσμονή και ανυπομονησία.

Η Ιουλία τι σχέση έχει με την Αντιγόνη;

Καμία θα έλεγα. Αλλά κάποιες αποχρώσεις, από τη στιγμή που ζω μαζί της 12 ώρες κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα, τις έχω προσθέσει. Αλλά δεν θα σας αποκαλύψω ποιες...

Αντιγόνη Κουλουκάκου YOU

Θα γινόσουν το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση;

Όχι, και απ' όσο γνωρίζω δεν έχω υπάρξει ποτέ.

Μόντελινγκ ή υποκριτική;

Το μόντελινγκ περιέχει υποκριτική και η υποκριτική είναι η εξέλιξη του δικού μου μόντελινγκ.

Η Ιουλία είναι ατίθαση, η Αντιγόνη είναι;

Είναι. Αλλά δεν ξέρω, η Ιουλία είναι ατίθαση, αλήθεια; Χαίρομαι που τη βλέπετε έτσι.

Ήσουνα πάντα τόσο αδύνατη και φινετσάτη;

Η Ιταλία φταίει και για αυτό... Μου αρέσει να είμαι αδύνατη - αν και για τα δικά μου δεδομένα τώρα είμαι στα παχιά μου - πάντα έτσι ήμουνα από μικρή. Δεν ήμουνα σχηματισμένη γυναίκα, έμοιαζα περισσότερο με αγόρι. Έκανα ενόργανη και ρυθμική και μου άρεσε πολύ, όταν η μαμά μου με πήγε μπαλέτο έβαλα τα κλάματα, δεν ήθελα αρχικά καθόλου. Στο μπαλέτο όμως διδάχτηκα να έχω πειθαρχία γενικότερα στην ζωή μου - ότι πολυτιμότερο - και να την τηρώ, όταν μπαίνω π.χ σε ένα πρόγραμμα διατροφής, λέω stop στα γλυκά, που τρελαίνομαι για γλυκά και σοκολάτες 365 μέρες τον χρόνο, και το ράβω...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 1/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στη Μύκονο χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου η Ιφιγένεια Τζόλα - Οι φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι

Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής σε κίνδυνο - Μαθαίνει το μυστικό που δεν έπρεπε να μάθει