Από Ελένη Μήτση

Στα πρώτα επεισόδια της ανατρεπτικής σειράς του Mega ''Γη της ελιάς'' θα δούμε τη ζωή πολλών ηρώων να αλλάζει 360 μοίρες. Ο Μάνος και η Μαρίνα αναμένεται να παντρευτούν και επίσημα και μάλιστα να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους αλλά και στην μικρή Αγγελική, με την υιοθεσία της.

Αυτή η εξέλιξη, προφανώς και είναι πολύ ευχάριστη από την άλλη όμως η μητέρα του παιδιού δε μπορεί να δεχτεί, πως έχασε τη μικρή. Το ζευγάρι θα την πάρει υπό την προστασία του για να μεγαλώσει μαζί τους και μάλιστα η Μαρίνα θα την γράψει στο σχολείο και στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Η Αγγελική εμφανίζει έντονες συμπεριφορές απέναντι στη Μαρίνα

Και ενώ λοιπόν η Αντιγόνη δένεται με την νέα της μαμά και νιώθει όμορφα μαζί της, κομβική θα είναι η στιγμή, που η Αγγελική θα τις συναντήσει στην Μάνη και μάλιστα θα ακούσει την κόρη της να λέει την κολλητή της μαμά. Τότε θα είναι που θα λυγίσει, ρισκάροντας να αποκαλύψει στο παιδί την αλήεθεια.

Μαρίνα Αντιγόνη - γη της ελιας

Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις 8 σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα, στις 19/9, και οι τηλεθεατές φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους. Μπορεί, λοιπόν, να έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ, για όλους τους χαρακτήρες μέχρι τώρα, ωστόσο η μικρή Αγγελική επιστρέφει στο σίριαλ και κρίνεται αναγκαίο να μιλήσουμε και για την δική της εξέλιξη.

Το σπίτι που μένουν, για την ίδια, είναι τεράστιο, ενώ έχει πολλά παιχνίδια γύρω της, όμως συχνά επιλέγει να περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Μία μέρα αποφασίζει να βγει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο, κάτι που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Γη της Ελιάς

Ενώ θα παλεύει να μην πνιγεί, θα σωθεί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρελαθούν από την αγωνία και τον φόβο τους. Η Αντιγόνη, ειδικά, μόλις πληροφορηθεί για το γεγονός, θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της και αυτό θα σταθεί αφορμή για να τσακωθεί με την καλή της φίλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η σκηνή από το β' κύκλο της Γης της Ελιάς με τον Διονύση Παπανδρέου και την Ιφιγένεια Τζόλα

Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο ο Λυκούργος - Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της β' σεζόν