Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς ξεκινάει τη Δευτέρα 19/9 (δείτε εδώ 5 συγκλονιστικές στιγμές που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια) και η εκπομπή Mega Καλημέρα, εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τις πρώτες στιγμές της σεζόν.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη.

Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της. Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα.

Τρεις μήνες μετά, η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στους ήρωες. Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται με απώτερο στόχο την αναδοχή της μικρής Αγγελικής. Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη και περιμένει τη δίκη της, ενώ μια επίσκεψη που θα δεχτεί στη φυλακή θα την ξαφνιάσει. Ο Λυκούργος, εντελώς τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας στην οποία, άθελά του, έχει μπλέξει. Η Αρετή και ο Θανάσης αρχίζουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο με ερωτική διάθεση.

Βαρβάτος χωρισμός στα πρώτα επεισόδια της Γης της Ελιάς

Ο ερχομός του Δημοσθένη Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς, μόνο προβλήματα θα φέρει και αν στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, στον δεύτερο έρχονται τα χειρότερα, με πρώτα θύματά του τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη.

Η κοπέλα έχει καταλάβει ότι ο αγαπημένος της κάτι κάνει πίσω από την πλάτη της ωστόσο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό. Η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει και έτσι οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Ισμήνη να παραλαμβάνει το νυφικό της και να πλέει σε ευτυχία που επιτέλους θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της μετά τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο πλευρό του Σάββα (δείτε εδώ τι μέρες και ώρες θα προβάλλεται η Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ισμήνη Κωνσταντίνος

Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. «Δεν σου είπα ότι αν κάνεις κάτι πίσω από την πλάτη μου άλλη φορά, δεν θα με ξαναδείς;». Λοιπόν, τέρμα χωρίζουμε» του λέει.

Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της κι εκείνος καταρρέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα τεράστια αγωνία αλλά...» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει για την «εισβολή» της στην Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Η Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί - Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη