Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος», μίλησαν το πρωί της Πέμπτης (15/9) στην εκπομπή Πρωινό Μας για την επερχόμενη πρεμιέρα (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19/9).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Γλυκάνισου

«Η πρόκληση σε αυτό το ρόλο είναι ότι πρόκειται για έναν νέο άντρα που έχει μεγαλώσει μέσα στα καράβια και ξαφνικά για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή του βρίσκεται έξω από το φυσικό του περιβάλλον, από τη θάλασσα, στο νησί και έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα ενώ είναι παντρεμένος», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Από τη μεριά της, η Έλενα Πιερίδου σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ένας υπέροχος συνεργάτης, με κάνει πάντα να αισθάνομαι πολύ άνετα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, έχουμε δέσει, έχουμε ωραία χημεία».

Η Ευγενία Δημητροπούλου, υποδύεται την σύζυγο του Γιώργου Παπαγεωργίου και αποκάλυψε: «Υποδύομαι την Ελεάννα, τη σύζυγο του Στρατή (Γιώργος Παπαγεωργίου). Μία κοπέλα πληγωμένη που αυτό το τραύμα της, το μεταβολίζει κάπως περίεργα».

«Είναι μία τρομερά φιλόδοξη παραγωγή του ΣΚΑΪ, είναι ευλογία για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή τη δουλειά. Ανυπομονούμε να βγει στον αέρα και να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου που είμαι σίγουρη πως θα είναι μεγάλη», είπε η Τάνια Τρύπη.

Από την άλλη, ο Κώστας Κόκλας είπε: «Στα γυρίσματα περνάμε πολύ καλά. Είμαστε ζευγάρι με την Τάνια Τρύπη που είναι έμπειρη και ταλαντούχα ηθοποιός. Είναι η χαρά της ζωής να δουλεύεις μαζί με την Τάνια»

«Είμαι η γιαγιά της οικογένειας Δεμίρη που είναι μία ευκατάσταση οικογένεια. Είμαι καθηλωμένη από ένα ατύχημα. Είναι μία αισιόδοξη γιαγιά που λέει ότι σημασία έχει τι συμβαίνει στο αύριο», είπε η Κάρμεν Ρουγκέρη.

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Μόλις το διάβασα, λέω πώς θα γίνει τηλεόραση; Αυτό το σενάριο είναι για σινεμά. Τόσο ωραίο και τόσο δύσκολο και λέω πόσο ωραίος είναι ο Κυρίτσης στο να γράφει»

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Στον Γύκάνισο, η μοίρα θα φέρει κοντά τον Στρατή και τη Ραζάν, αλλά οι διαφορετικοί κόσμοι στους οποίους μεγάλωσαν και ζουν θα σταθούν εμπόδιο! Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης. Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις. Στο μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται.

Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός και μια μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους: το αίμα. Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας (δείτε εδώ το πρώτο trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

Γλυκάνισος πρεμιέρα ΣΚΑΪ

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή και της Ραζάν λένε πολλά περισσότερα από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρείας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης και Ραφαήλ είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή, που είχε πει στον πατέρα της ότι θα βγει με τον Εκτορα, συναντά τον Νικήτα, με τον οποίον είναι ερωτευμένη.

Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο, που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της. Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και αποφασίζει να τον προσλάβει στα κτήματά τους.

Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές του Μενέλαου στον Νικήτα και η σύγκρουση με τον πατέρα της τη φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της. Η Ελεάνα σε τηλεφωνική συνομιλία με την Αναστασία προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο εξόντωσής του, με σύμμαχό της τον Αντρέα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής στέλνει σημείωμα στη Ραζάν για να τη συναντήσει ξανά...

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Κεραυνοβόλος ο έρωτας - Έτσι θα έρθουν κοντά Στρατής και Ραζάν

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»