Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο «Γλυκάνισος», η νέα δραματική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές της νέας σεζόν, υπόσχεται με το άρωμά του να μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην ελληνική μυθοπλασία. Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις σε ελληνικές σειρές. Την περσινή σεζόν τον απολαύσαμε στον καθηλωτικό ρόλο του «Χρήστου» στη Σκοτεινή Θάλασσα και φέτος θα αναλάβει κάτι τελείως διαφορετικό. Στον Γλυκάνισο ο Στρατής θα υποδυθεί έναν Έλληνα ο οποίος θα ερωτευτεί μία πρόσφυγα από τη Συρία, τη Ραζάν (δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Έλενα Πιερίδου που θα την υποδυθεί).

Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Και οι δύο θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο της Ραζάν. Η ζωή όμως γράφει τα δικά της σενάρια. Ενα μεγάλο αίσθημα ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να φέρει κοντά και τους τόσο διαφορετικούς κόσμους τους;

Η ηλικία, η καταγωγή και ο γάμος του Γιώργου Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981 και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Είναι γιός της Φιλαρέτης Κομνηνού και του Αργύρη Παπαγεωργίου. Το καλοκαίρι του 2021, ο ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Σύρο με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη, την οποία γνωρίσαμε περισσότερο ως «Δρόσω» στη σειρά Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο).

«Ναι, γιατί όχι; Θα έκανα µουσική παράσταση µαζί του, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει εκείνη η στιγµή», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το κοινό τη λάτρεψε ως «Λίλιαν» στη Μαρία την Άσχημη - Παραμένει κούκλα σήμερα η Άριελ Κωνσταντινίδη

Άπιστος - Μελίς Σεζέν: Η ηλικία και η ελληνική καταγωγή της «Ντερίν»