Από TV24 Team

Ο Γλυκάνισος, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται στις οθόνες μας σε λίγο καιρό (δείτε εδώ το πρώτο trailer που έχει κυκλοφορήσει) και περιγράφει την ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε έναν Έλληνα και μία Σύρια πρόσφυγα.

Οι δυσκολίες για το ζευγάρι θα είναι πολλές όπως και οι αντιδράσεις των οικογενειών τους. Κι αυτό γιατί ο Στρατής, ο κεντρικός ήρωας, είναι γόνος πλούσιας χριστιανικής οικογένειας και η Ραζάν μουσουλμάνα πρόσφυγας από τη Συρία που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον στο νησί. Όμως ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα.

Πώς θα έρθουν κοντά Στρατής και Ραζάν στον Γλυκάνισο

Ο Στρατής είναι ναυτικός και ταξιδεύει μαζί με τον κουνιάδο του. Ένα τραγικό δυστύχημα ωστόσο, θα στερήσει τη ζωή του αδερφού της γυναίκας του. Το γεγονός αυτό θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σύζυγό του, η οποία θα τον κατηγορήσει ευθέως για τον θάνατο του αδερφή της.

Μετά από αυτή την κρίση που περνάει ο γάμος του, ο Στρατής αποφασίζει να μετακομίσει στη Σάμο προκειμένου να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση και να κάνει μία νέα αρχή. Εκεί δέχεται επίθεση από μία ομάδα ανδρών και αυτή που τον βοηθάει να σωθεί δεν είναι άλλη από τη Ραζάν.

Γλυκάνισος ΣΚΑΪ

Αμέσως το ζευγάρι ερωτεύεται. Τα εμπόδια όμως είναι πολλά καθώς πέρα από το γεγονός πως ο Στρατής είναι παντρεμένος, παντρεμένη είναι και η Ραζάν, η οποία ωστόσο δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: ΣΚΑΙ

Το δυνατό καστ της σειράς «Γλυκάνισος»

Τη σκηνοθεσία της σειράς, που αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, το σενάριο ο Γιώργος Κυρίτσης και το καστ απαρτίζεται από δυνατά ονόματα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Ελενα Πιερίδου, ενώ σημαντικούς ρόλους για την εξέλιξη της υπόθεσης κρατούν οι Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αιμιλιανός Σταματάκης, Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»

Θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του ΣΚΑΪ - Αυτή είναι η αδερφή της «Ευτυχίας» από τη Γη της Ελιάς