Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το μόνο σίγουρο είναι πως ήδη από το πρώτο επεισόδιο θα καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών και την σαγηνευτική ιστορία του.

Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου θα κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους: Αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά…

Ανθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Κάποιοι θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα. Θα βγει ο έρωτας νικητής; Πρωταγωνιστές της σειράς δε θα είναι άλλοι από τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Έλενα Πιερίδου (δείτε εδώ ποια διάσημη ηθοποιός είναι η αδερφή της).

Το νέο trailer του Γλυκάνισου

Έτσι θα έρθουν κοντά Στρατής και Ραζάν

Οι δυσκολίες για το ζευγάρι θα είναι πολλές όπως και οι αντιδράσεις των οικογενειών τους. Κι αυτό γιατί ο Στρατής, ο κεντρικός ήρωας, είναι γόνος πλούσιας χριστιανικής οικογένειας και η Ραζάν μουσουλμάνα πρόσφυγας από τη Συρία που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον στο νησί. Όμως ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα.

Ο Στρατής είναι ναυτικός και ταξιδεύει μαζί με τον κουνιάδο του. Ένα τραγικό δυστύχημα ωστόσο, θα στερήσει τη ζωή του αδερφού της γυναίκας του. Το γεγονός αυτό θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σύζυγό του, η οποία θα τον κατηγορήσει ευθέως για τον θάνατο του αδερφή της.

Μετά από αυτή την κρίση που περνάει ο γάμος του, ο Στρατής αποφασίζει να μετακομίσει στη Σάμο προκειμένου να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση και να κάνει μία νέα αρχή. Εκεί δέχεται επίθεση από μία ομάδα ανδρών και αυτή που τον βοηθάει να σωθεί δεν είναι άλλη από τη Ραζάν.

Γλυκάνισος ΣΚΑΪ

Αμέσως το ζευγάρι ερωτεύεται. Τα εμπόδια όμως είναι πολλά καθώς πέρα από το γεγονός πως ο Στρατής είναι παντρεμένος, παντρεμένη είναι και η Ραζάν, η οποία ωστόσο δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»

Προκαλεί ανατριχίλα: Στον αέρα το επίσημο trailer της σειράς «Γλυκάνισος»