Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη: «Έλα, λέγε να τελειώνουμε, εσύ τον σκότωσες» της λέει. Εκείνη φυσικά δηλώνει ότι είναι αθώα, όμως ταυτόχρονα είναι και απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Στο μεταξύ, η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στην κόρη της.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών να καταστρέφονται, ενώ ένα περιστατικό θα έρθει για να ταράξει ανεπανόρθωτα τον Λυκούργο (δείτε εδώ ποια θα πεθάνει μπροστά στα μάτια του).

H δίκη της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση. Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο μια εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο: «Μπορεί να το έχει κλέψει από το σπίτι του Ιάκωβου». Οι μέρες της Αθηνάς στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες. Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της.

Γη της Ελιάς δίκη Αθηνάς

Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά: «Αυτά που σου λέω πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις στη δίκη. Ολοι πρέπει να μάθουν τι περνούσε το παιδί από αυτόν». Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη: «Κοιτάξτε να είστε προετοιμασμένοι, γιατί στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη» τους λέει, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ραδιουργεί και στον δεύτερο κύκλο! Η Αρετή "ξαναχτυπά" με μεγαλύτερη κακία και ύπουλα σχέδια

Σκέτη ανατριχίλα: Δεμένοι χειροπόδαρα Βασιλική και Φίλιππος στο νέο trailer της Γης της Ελιάς