Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλά τα σύννεφα στα ζευγάρια της Μάνης για την δεύτερη σεζόν στη σειρά Γη της Ελιάς, καθώς μετά τον χωρισμό του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης φαίνεται πως δεν θα αργήσει να έρθει και ένας δεύτερος. Ο λόγος για τον Στάθη και την Εύα, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο γεγονός.

Ήδη εξαιτίας της συγκατοίκησης τους οι δυο τους απομακρύνθηκαν, καθώς οι εντάσεις και οι διαμάχες είναι όλο και πιο συχνές, ωστόσο με αφορμή το παρελθόν της δεύτερης, το οποίο θα της χτυπήσει την πόρτα, θα γίνει ο κακός χαμός.

Το γεγονός που θα απομακρύνει τον Στάθη από την Εύα μια για πάντα

Στο χωριό, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει μια άσεμνη αφίσα της της Εύας, γεγονός που θα την κάνει έξαλλη. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται να κάνει είναι να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα και να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων, αν και είναι βέβαιη πως πίσω από το περιστατικό κρύβεται για ακόμα μια φορά η Αρετή.

Γη Της Ελιάς Στάθης

Έπειτα, αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη, όμως η αντίδραση του θα την απογοητεύση. Ο ίδιος δυσανασχετεί και οδηγούνται σε καβγά. Ως αποτέλεσμα, ο Στάθης αποφασίζει να επισκεφτεί την Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας του, με την συνέχεια να παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η Αρετή πέφτει στα δίχτυα του έρωτα του Θανάση - Η σχέση τους θα είναι η αρχή του τέλους για την πρώην του Καπερνάρου

Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα για πολλούς από τους πρωταγωνιστές της Γη της Ελιάς, αν λάβουμε υπόψιν πως αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του Ανέστη, και δεν φαίνεται να είναι πιο ευχάριστη η κατάσταση όσον αφορά την Αρετή.

Η ίδια θα έρθει πολύ κοντά με τον Θανάση, καθώς ήταν πληγωμένη από τα τελευταία γεγονότα και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που την προσεγγίζει γλυκά. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι δραματικές.

Όσο ο Θανάσης δένεται περισσότερο μαζί της, της ζητάει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη δεν αισθάνεται σίγουρη ακόμα. Η Αναστασία προσπαθεί να την προειδοποιήσει, αλλά εν τέλει η Αρετή δε την ακούει.

Έτσι, “σφραγίζουν” τη σχέση τους και προχωρούν στην ίδρυση ενός μεγάλου συνεταιρισμού. Ο Θανάσης, δηλαδή, προτείνει στην αγαπημένη του να ανοίξουν μαζί μία επιχείρηση, η οποία υποστηρίζει πως θα είναι αρκετά κερδοφόρα.

Αρετή Γη της Ελιάς

Εκείνη, φυσικά, δέχεται αφού του έχει τρελή εμπιστοσύνη, στην πορεία, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για απάτη. Το γεγονός αυτό θα φέρει και την μεγάλη καταστροφή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν - Το πρόσωπο που "καίει" τον δολοφόνο του Ανέστη

Γη της Ελιάς: Η ώρα της κρίσης για την Αθηνά - Οι τραγικές ώρες που βιώνει στη φυλακή