Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της Γης της Ελιάς, την οποία το κοινό λάτρεψε σαν σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιό της, πολλά έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστά, όπως καταστάσεις και δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι ήρωες στα πρώτα επεισόδια που θα δούμε στην τηλεόραση.

Μπορεί λοιπόν να "εισβάλουν" νέα πρόσωπα και να δημιουργούνται καταστάσεις, ωστόσο οι ήρωες που γνωρίζουμε από την πρώτη σεζόν, ζουν κάποιοι πολύ δύσκολες και ψυχοφθόρες καταστάσεις, όπως η Αντιγόνη για την οποία τα βάσανα δεν έχουν τέλος.

Σε άσχημη κατάσταση η Αντιγόνη για την κόρη της

Είναι γνωστό πως στην δεύτερη σεζόν θα δούμε την μικρή Αγγελική, από το ίδρυμα να πηγαίνει στην Αρεόπολη, όπως ακριβώς της είχε υποσχεθεί ο Ισίδωρος, και παρά τις δυσκολίες το παιδάκι να στέκεται ξανά στα πόδια του μετά το χαμό της μαμά της και να προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα του οικογένεια.

Η Αντιγόνη ωστόσο μόλις αντικρίζει την μικρή Αγγελική αλλάζει ριζικά και όταν η μικρή θα αρνηθεί να την αγκαλιάσει, την τσακίζει και ενώ όλοι παλεύουν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητα της, εκείνη κάνει τα πάντα για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ένα βήμα πριν καταρρεύσει η Αντιγόνη

Δεν θέλει η κόρη της να λέει “μαμά” την Μαρίνα, και οι υποδείξεις για το εάν είναι καλή μητέρα ή όχι, θα φέρει τις δύο φίλες σε ρήξη με την ίδια να χάνει τα πάντα.

Με παραπάνω ημέρες και ώρες από τη νέα σεζόν

Το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη σειρά περιμένει πως και πως τη Δευτέρα 19/9, αφού θα είναι η επίσημη πρεμιέρα για τον Β' κύκλο, όσων συγκλονιστικών συμβαίνουν στη Μάνη με καταιγιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή, λίγες ημέρες πριν την έναρξη, η οποία θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό μιας και την πρώτη εβδομάδα προβολής το σίριαλ θα παίζεται πιο συχνά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη εβδομάδα στις 19-25/9 θα προβάλλεται καθημερινά, ακόμα και την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/9 αναμένοντας τα νεότερα για το πρόγραμμα.

Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Ιουλία θα...» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου "σπάει" τη σιωπή της για τον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το ένα θα φέρει αναστάτωση! Τα νέα παράνομα ζευγάρια της σειράς