Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία μόνο ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως, ο οποίος έρχεται δυναμικά με νέες εξελίξεις, νέα πρόσωπα και ανατροπές που δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!

Ο λόγος για την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει η Βασιλική) που έρχεται μετά την καλοκαιρινή παύση των επεισοδίων με απίστευτες αλλαγές στις ζωές όλων, οι οποίες για άλλους είναι καλές και για άλλους όχι, όπως ο Ισίδωρος που πέφτει σε μεγάλη στενοχώρια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ισίδωρος για την Αγγελική

Την μικρή Αγγελική, λοιπόν θα την δούμε στον δεύτερο κύκλο καθώς αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Ισίδωρου, και την παίρνει τελικά κοντά του στην Αρεόπολη όμως τα πράγματα δεν θα είναι στην αρχή καθόλου εύκολα για κανέναν τους καθώς η μικρή πέφτει σε βαριά μελαγχολία.

Η ζωή της μικρής άλλαξε απότομα όταν έχασε την μαμά της και μπορεί να ήθελε να πάει με τον Ισίδωρο αλλά δεν μπορεί ακόμη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει την μαμά της.

Τεράστια σύννεφα στην οικογένεια των Βρεττάκων

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος προσπαθούν να τη κάνουν να νιώσει άνετα αλλά η μικρή δεν είναι καλύτερα και έτσι βάζουν ως στόχο πάση θυσία να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την δουν και πάλι να χαμογελάει.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου "σπάει" τη σιωπή της για τον δεύτερο κύκλο

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς που ξεκινάει σε λίγο καιρό (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε και επίσημα πλέον πως η Ιουλία με τον Γιώργη θα χωρίσουν, ενώ τόνισε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στάθη.

«Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το «θέλω» σου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία. Μου επιτρέπω το πένθος στη ζωή μου άλλα ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους. Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη έλεγα ότι, οι φίλες μου είναι ομορφότερες.

Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι και είχα κατάθλιψη. Μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα.

Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στη Μύκονο χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου η Ιφιγένεια Τζόλα - Οι φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι

Γη της ελιάς: Σε κίνδυνο η φίλη της Βασιλικής - Oι δύσκολες ώρες που θα ζήσει η Βιολέτα