Από TV24 Team

Μπορεί η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου να είναι αχώριστοι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς (δείτε εδώ τη φωτογραφία τους με το φιλί στο πάρτι γενεθλίων του δεύτερου), ωστόσο η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να απολαύσει λίγες μέρες μόνη στη Μύκονο.

Οι φήμες γύρω από τη σχέση τους είναι πολλές. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι και άλλοι πως έχουν κάνει το επόμενο βήμα και είναι ζευγάρι. Κανένας από τους δυο ωστόσο δεν έχει πάρει επίσημα θέση επί του θέματος, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο Διονύσης Παπανδρέου, στις οποίες δεν απάντησε ξεκάθαρα (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι φωτογραφίες της Ιφιγένειας Τζόλα χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου στη Μύκονο

Κάπως έτσι, η Ιφιγένεια Τζόλα βρέθηκε στην πανέμορφη Μύκονο μαζί με αγαπημένους φίλους της και φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες της μέχρι να μπει και πάλι σε ρυθμό γυρισμάτων για λογαριασμό της αγαπημένης σειράς του Mega.

Ιφιγένεια Τζόλα Διονύσης Παπανδρέου σχέση
Πηγή: Instagram @ifigenia_tzola
Ιφιγένεια Τζόλα Μύκονος
Πηγή: Instagram @ifigenia_tzola

Ιφιγένεια Τζόλα διακοπές
Πηγή: Instagram @ifigenia_tzola

Τι απάντησε όταν τη ρώτησαν αν έχει σχέση με τον Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική της «Γης της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 27/6 στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι κούκλα και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Αυτή είναι η αδερφή της Ιφιγένειας Τζόλα από τη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το μέλλον της Βασιλικής και του Φίλιππου στη σειρά