Από Ελένη Μήτση

Ο πρώτος κύκλος για την πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega ''Γη της ελιάς'' έληξε με τέτοιον τρόπο κάνοντας το κοινό να περιμένει όλο το καλοκαίρι πως και πως την προβολή των νέων επεισοδίων.

Από τη μία ο Β' κύκλος ξεκινάει με τη δίκη της Αθηνάς, αφού τη συνέλαβαν (δείτε εδώ φωτογραφίες από το δικαστήριο) και από την άλλη αναμένεται να δούμε να περιπλέκεται η ζωή άλλων δύο γυναικών. Πιο αναλυτικά, θα δούμε μια νέα προσωπικότητα τη Βιολέτα να εισβάλλει ως φίλη της Βασιλικής , από το παρελθόν.

Η ζωή της Βιολέτας κινδυνεύει

Τα βήματα της γυναίκας αυτής την οδήγησαν σε σκοτεινά μονοπάτια με το γνωστό “κύκλωμα” που θα απασχολήσει στη δεύτερη σεζόν να οδηγεί πολλά κορίτσια σε βίαιο θάνατο, με την ίδια να κινδυνεύει σοβαρά αλλά και τη φίλη της Βασιλική.

Βιόλετα - γη της ελιάς

Οι 5 καθηλωτικές σκηνές στην έναρξη του β' κύκλου

Τη Δευτέρα 19/9 κάνει πρεμιέρα ο β’ κύκλος της σειράς «Γη της Ελιάς». Ήδη πολλά έχουμε δει από τα τρέιλερ που έχουν βγει στον αέρα, ωστόσο τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να μας καθηλώσουν. Το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει ξεχωρίσει τις πέντε πιο συγκλονιστικές σκηνές που θα δούμε στα νέα επεισόδια (δείτε εδώ ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στον δεύτερο κύκλο).

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ΑΘΗΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Γη της Ελιάς Αθηνά

Αμέσως μετά την επεισοδιακή σύλληψή της στον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο, η Αθηνά οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, όπου με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο, προφυλακίζεται. Το σοκ της είναι τεράστιο και δεν σταματάει ούτε λεπτό να φωνάζει ότι είναι αθώα! Το ίδιο σοκαρισμένοι είναι τόσο η οικογένειά της όσο και όλος ο περίγυρός της στη Μάνη, που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα βγήκαν στο φως για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

Γη της Ελιάς Ιουλία

Κι ενώ όλοι πνέουν τα μένεα κατά της Αθηνάς, η Ιουλία έχει αντίθετη άποψη και μάλιστα την εκφράζει ανοιχτά και με πάθος στον Γιώργη: «Σου λέω δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου», την ακούμε να του λέει. Εκείνος που έχει πάρει την υπόθεση κάτι παραπάνω από ζεστά, γίνεται έξαλλος μαζί της: «Αν είναι ή δεν είναι, αυτό θα το αποφασίσει μόνο το δικαστήριο» της απαντάει και η κουβέντα καταλήγει σε τεράστιο καβγά, με ολέθρια αποτελέσματα, καθώς η Ιουλία αποφασίζει να φύγει και να τον αφήσει. Εξαλλος όμως είναι και ο Ισίδωρος ο οποίος θέλει να δει την Αθηνά να σαπίζει στην φυλακή και όπως θα δούμε αργότερα θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

ΜΥΡΤΑΛΗ & ΑΛΕΞΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΩΤΙΑ

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Αλέξης

Μετά το φιλί που αντάλλαξαν στον γάμο, ο Αλέξης με τη Μυρτάλη αρχίζουν μια περίεργη σχέση. Εκείνη, χωρίς ουσιαστικά να το μετανιώσει, του λέει: «Δεν ήταν κάτι αυτό το φιλί, εξάλλου είχες πιει κιόλας». Ωστόσο, δείχνει να το θέλει και λίγο μετά του εξομολογείται: «Κάποτε σε φοβόμουν». Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αρχίζει να κάνει όνειρα για τη σχέση του, ενώ η Μαργαρίτα που τους έχει δει ανησυχεί πολύ για το τι μπορεί να συμβεί και μιλάει στη Μυρτάλη, τονίζοντάς της ότι δεν είναι καλά ψυχικά και πως θα πρέπει να προσέχει και να μην το εκμεταλλευτεί.

Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γη της Ελιάς Μάνος Μαρίνα

Η μικρή Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα με προσωρινή κηδεμονία και όλοι σκέφτονται πως μπορούν να κρατήσουν για πάντα το παιδί και να γίνει πλήρης υιοθεσία. Ηδη γνωρίζουμε τις προθέσεις του Μάνου, ο οποίος δεν θα αργήσει να μιλήσει και στη Μαρίνα. «Θέλω να υιοθετήσουμε τη μικρή» της λέει και η Μαρίνα το δέχεται με μεγάλη χαρά. Μάλιστα αρχίζουν να οργανώνουν τον τρόπο και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται και φυσικά τον γάμο τους. Η χαρά όλων είναι μεγάλη και ειδικά του Ισίδωρου, ο οποίος ωστόσο ανησυχεί για την Αντιγόνη: «Αν καταλάβει κάτι η Αγγελική, καήκαμε», θα πει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στη Μύκονο χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου η Ιφιγένεια Τζόλα - Οι φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι

Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής σε κίνδυνο - Μαθαίνει το μυστικό που δεν έπρεπε να μάθει