Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τελειωμό δεν θα έχουν τα χτυπήματα της μοίρας για την Αθηνά στη Γη της Ελιάς, η οποία αφού καταδικαστεί για τον φόνο του Δημήτρη και περάσει τα πάνδεινα στη φυλακή, παράλληλα θα έχει ν’ αντιμετωπίσει και την οργή της αδελφής του Δημήτρη που έρχεται για να εκδικηθεί. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα; Το TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Αν νομίζεται ότι τα έχετε δει όλα στη «Γη της ελιάς» κάνετε λάθος, αφού ο πρώτος κύκλος θα μοιάζει «παραμυθάκι» μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο στον β΄ κύκλο. Δολοφονίες, ερωτικά σκάνδαλα, νέα πρόσωπα, εκβιασμοί αλλά και μια νέα σύγχρονη βεντέτα ξετυλίγεται και φέρνει τεράστιες ανατροπές (πάρτε μία μικρή γεύση μέσα από το trailer).

Μια απ’ αυτές που θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια, είναι ο ερχομός της αδελφής του Δημήτρη που φτάνει στη Μάνη για να εκδικηθεί τη δολοφονία του (δείτε εδώ ποια άλλα πρόσωπα θα μπουν στη σειρά).

Γη της Ελιάς αδερφή Δημήτρη

Την ίδια ώρα, η Αθηνά με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίζεται, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέχρι τη μεγάλη δίκη της για τη δολοφονία του Δημήτρη. Την υπεράσπισή της αναλαμβάνει ο Λυκούργος, ο οποίος και της εξηγεί ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα: «Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια ότι ο Δημήτρης είναι γιος σου και αυτό θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα! Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Η αδελφή του Δημήτρη, μια γυναίκα αδίστακτη, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της, θα παραστεί στη δίκη σαν πολιτική αγωγή έχοντας προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο όπως θα δούμε ο Λυκούργος θα δώσει τιτάνια μάχη στο δικαστήριο. Ωστόσο στην αρχή έρχεται μαινόμενη κατά της Αθηνάς και θέλει να την εκδικηθεί που σκότωσε τον αδελφό της και ζητάει να δικαιωθεί ο θάνατός του. «Θα σαπίσεις στη φυλακή», της λέει και η Αθηνά, σοκαρισμένη από τα όσα ζει, προσπαθεί να την πείσει πως δεν έκανε τίποτα εκείνη.

Μαρία & Μαργαρίτα ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη στη Γη της Ελιάς

Κι ενώ ο ερχομός της αδελφής του Δημήτρη έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη Μάνη και όπως υποστηρίζει η ίδια θέλει να εκδικηθεί τη δολοφονία του, είναι όμως αυτός ο πραγματικός της σκοπός ή κρύβει κάτι άλλο;

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, ο εν λόγω ρόλος θα μείνει στη σειρά για τουλάχιστον 30 επεισόδια και θα είναι μια ακόμα πικρή περιπέτεια για την Αθηνά, η οποία για μια ακόμα φορά θα γίνει θύμα στυγνού εκβιασμού. Η αλήθεια είναι ότι η αδελφή του Δημήτρη δεν δίνει δεκάρα για τον θάνατο του αδελφού της

Γη της Ελιάς Μαρία
.

Έτσι κι αλλιώς, χρόνια τώρα δεν ήξερε αν ζει ή αν πέθανε καθώς δεν είχαν καθόλου σχέσεις μεταξύ τους. Όμως, όταν πληροφορήθηκε τον χαμό του αλλά και την οικονομική και κοινωνική υπόσταση της Αθηνάς, τότε κινητοποιήθηκε με πρόσχημα την εκδίκηση.

Κατάλαβε ότι από αυτή την υπόθεση μπορεί να βγάλει χρήματα και έτσι αποφάσισε να παίξει αυτό το παιχνίδι και να εκβιάσει την Αθηνά, ώστε να της αποσπάσει ένα τεράστιο ποσό. Μόνο που δεν υπολόγιζε τη Μαρία, τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο, που σύντομα θα καταλάβουν τον ρόλο που παίζει η εν λόγω γυναίκα και θα φροντίσουν να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Νέο παράνομο ζευγάρι - Χωρίζει τη γυναίκα του και τα φτιάχνει με την...

Στο επίκεντρο η δίκη της Αθηνάς - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του β' κύκλου της Γης της Ελιάς