Από TV24 Team

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν άφησε πολλά ερωτηματικά στους φανατικούς της Γης της Ελιάς και το TV24 με το ρεπορτάζ που ακολουθεί, ρίχνει φως στα σημεία εκείνα που θα μας απασχολήσουν στα πρώτα επεισόδια.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Όσο το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι σε κάθε γωνιά της ηλιόλουστης χώρας, οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» έχουν επιστρέψει στη Μάνη.

Γη της Ελιάς Mega

Η Βάνα Δημητρίου έχει μοιράσει από καιρό στο καστ τα σενάρια της επόμενης σεζόν και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου, έχουν αρχίσει να γράφονται οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα από τις αρχές του Σεπτέμβρη όπου, όπως λέγεται, θα κάνει πρεμιέρα η σειρά (δείτε εδώ την επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα).

Γη της Ελιάς Κουράκος Λεωνίδας

Τέσσερα διαφορετικά συνεργεία μαγνητοσκόπησης καταγράφουν το μέλλον των αγαπημένων μας ζευγαριών και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις συγκλονιστικές σκηνές.

Γη της Ελιάς Εύα

Στο επίκεντρο της Γης της Ελιάς, η δίκη της Αθηνάς

Η τελευταία σκηνή της σειράς που παρακολουθήσαμε, αυτή με τη σύλληψη της Αθηνάς, για την οποία και έχει χυθεί άπλετο μελάνι, θα δώσει τη θέση της στο δικαστήριο που θα γίνει για τη δολοφονία του Δημήτρη, όπου και θα κριθεί η τύχη της πρώην ισχυρής γυναίκας.

Γη της Ελιάς δίκη Αθηνάς

Όμως και ο γάμος της Μαρίνας με τον Μάνο αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς η σχέση αυτή πέρασε από χίλια κύματα μέχρι το ζευγάρι να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Γη της Ελιάς Γαλανός, Κουλουκάκου, Ιορδανίδης

Κανείς πάντως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ενδιαφέρον που θα έχει ο ρόλος του Δημοσθένη στον δεύτερο κύκλο με το κύκλωμα που κρύβει πίσω του αλλά και τη δολοφονία του Ανέστη που επιμελώς κρύβουν, αρχικά, η Άννα με την Ευτυχία. Αυτά και πολλά άλλα στους δέκτες σας, σύντομα...

Γη της Ελιάς Δημοσθένης Μαρία

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Φιλίππου - Γη της Ελιάς: «Θέλω τη Μέλπω με τον Λυκούργο και η Βάνα Δημητρίου κρύβει πάντα έναν άσο στο μανίκι της»

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σκοτεινό μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο