Από TV24 Team

Όπως σας έχουμε ξαναπεί, πολλές ανατροπές θα συμβούν στον β΄ κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» του MEGA και μια από αυτές είναι και η νέα σχέση ανάμεσα στον αστυνόμο Κουράκο και την Ευτυχία! Ναι, καλά διαβάσατε, οι δυο τους θα αποτελέσουν ένα από τα νέα ζευγάρια της σειράς, που η σχέση τους θα φέρει τα πάνω-κάτω. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση της Ιουλίας και του Κουράκου, οι οποίοι όπως θα δούμε και στα νέα επεισόδια, από ένα φουλ ερωτευμένο ζευγάρι θα γίνουν δύο εχθροί. Όλα θα αρχίσουν με τη βίαιη σύλληψη της Αθηνάς τη μέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, με την κατηγορία ότι σκότωσε τον Δημήτρη, που αποκαλύφθηκε σε όλους πως τελικά ήταν εραστής της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς και από τη δίκη της Αθηνάς).

Η κίνηση αυτή του Γιώργη ήταν το έναυσμα για να ξεσπάσει η Ιουλία. Εκτός από το γεγονός ότι θεωρεί η ίδια τραγική τη συμπεριφορά του απέναντι στη χήρα του αδελφού της και μάλιστα παρουσία τόσου κόσμου, στη συνέχεια προσπαθεί να τον πείσει πως σε καμία περίπτωση η Αθηνά δεν είναι φόνισσα: «Κάνεις μεγάλο λάθος που κατηγορείς την Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη! Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό».

Από την άλλη, ο Κουράκος έχει δοθεί τόσο πολύ στην υπόθεση αυτή που έχει κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του και ακολουθεί τόσο πιστά το καθήκον του που θα τον φέρει σε κόντρα και με πολλούς άλλους στη Μάνη. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά του ενοχλεί βαθιά την Ιουλία που βλέπει πως δεν υπάρχει πια μέλλον στον γάμο τους.

Γη της Ελιάς Κουράκος Ιουλία χωρισμός

Ο ένας καβγάς ακολουθεί τον άλλον μέχρι που εκείνη, μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. «Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε», την προειδοποιεί, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη. Έτσι επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι και μένει ξανά μαζί με τον Ισίδωρο, ο οποίος με τόσα σκάνδαλα που συμβαίνουν στο όνομα της οικογένειας Βρεττάκου αρχίζει να καταρρέει, κυρίως από την ντροπή. Γνωστό άλλωστε πως τον νοιάζει πολύ η γνώμη του κόσμου και να έχει καθαρό όνομα η οικογένειά του στην κοινωνία.

Την ίδια ώρα, ο χωρισμός της Ιουλίας με τον Γιώργη γίνεται αμέσως αγαπημένο θέμα συζήτησης σε όλη τη Μάνη και έτσι φτάνει και στα αυτιά του Στάθη. Κάτι μέσα του σκιρτάει μόλις το μαθαίνει. Από τη μια αγαπάει και νιώθει όμορφα με την Εύα, αλλά από την άλλη ο έρωτάς του για την Ιουλία δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Και κύριο μέλημά του είναι να είναι εκείνη ευτυχισμένη! Έτσι της συμπαραστέκεται σε όσα περνάει, κάτι που στην πορεία θα τους φέρει ξανά κοντά (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα στην Ιουλία και την οικογένειά της μετά τον χωρισμό της).

Ο νέος έρωτας που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη Γη της Ελιάς

Κι ενώ η Ιουλία είναι συγκλονισμένη από τον χωρισμό της με τον Γιώργη και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε το τέλος στον γάμο τους, από την άλλη ο αστυνόμος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθεί να εξιχνιάσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που απασχολούν την περιοχή. Μια από αυτές είναι και η εύρεση του πτώματος του Ανέστη που θα συγκλονίσει την κοινωνία, αν και όσο ζούσε είχε κάτι εγκλήματα και παρανομίες. Ποιος τον σκότωσε και γιατί; Ποιος έθαψε το πτώμα του; Και πολλές άλλες ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πλησιάζει για την έρευνά του είναι και η Ευτυχία, η οποία αναστατωμένη προσπαθεί να κρύψει τη ενοχή της ότι εκείνη ήταν που σκότωσε τον Ανέστη. Ο Κουράκος την εμπιστεύεται και δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση πως θα έβαφε τα χέρια της με αίμα. Κι όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, άλλο τόσο η μοίρα τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά. Μέχρι που οι ματιές και η συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν έναν κρυφό πόθο ανάμεσά τους, που θα καταλήξει σ’ έναν μεγάλο έρωτα.

Γη της Ελιάς Κουράκος Ευτυχία

Η είδηση της σχέσης τους θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης, αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θα την αποτρέψουν από το να συνεχίσει αυτή τη σχέση. «Με τον άντρα της Ιουλίας Βρεττάκου βρήκες να κάνεις σχέση; Λυπάμαι, αλλά δεν θα με έχεις δίπλα σε όλο αυτό! Τι θα γίνει αν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για τον Ανέστη, μωρέ Ευτυχία; Έχεις τρελαθεί τελείως!», της ξεκαθαρίζει η Άννα και της γυρίζει την πλάτη. Όμως ενοχλημένη από αυτή τη σχέση θα είναι και η Ιουλία που θα χάσει πάσα ιδέα για τον εν διαστάσει άντρα της αλλά και για την Ευτυχία, που την έβαζε μάλιστα και στο σπίτι της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Φιλίππου - Γη της Ελιάς: «Θέλω τη Μέλπω με τον Λυκούργο και η Βάνα Δημητρίου κρύβει πάντα έναν άσσο στο μανίκι της»

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σκοτεινό μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο