Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Star, Elif, μιας και ο Μαχίρ θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ερωτικά την Μελέκ, ωστόσο εκείνη αρνείται να δεχθεί το ενδιαφέρον που της δείχνει (δείτε εδώ το φινάλε της σειράς).

Τι θα δούμε την εβδομάδα 29/8-2/9 στην Elif

Δευτέρα 29/8 - Επεισόδιο 1129

Η Μελέκ λέει στον Κερέμ ότι ανέλυσε τα φάρμακα, που λαμβάνει η Ματσιντέ σε ένα εργαστήριο. Ο Κερέμ δεν είναι πια καχύποπτος απέναντι στη Μελέκ και προσπαθεί να πάρει τα αποτελέσματα του εργαστηρίου.

Η Άσλι εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ψυχρά στον Κερέμ και εκείνος της ζητάει συγγνώμη, λέγοντάς της ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν δικό του λάθος. Εν τω μεταξύ, η Χιουμεϊρά ανακαλύπτει το ματωμένο πουκάμισο της Κιγιμέτ και την υποψιάζεται. Ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος για όλα και σχεδόν ομολογεί στην αστυνομία αλλά ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ που τον προσκαλεί για δείπνο τα αλλάζει όλα. Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν από το παράθυρο και αποθαρρύνεται, χάνοντας την όρεξή του, με αποτέλεσμα η Λεμάν να κατηγορήσει τη Ζουλιντέ για την κατάσταση της υγείας και το πεσμένο ηθικό του Σαφάκ…

Τρίτη 30/8 - Επεισόδιο 1130

Η Λεμάν και ο Σαφάκ μαλώνουν για το τι συνέβη. Η Λεμάν κάνει αναδρομή σε όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν με τον Εμιρχάν και τον Σαφάκ και είναι λυπημένη. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι της Ελίφ, της Μελέκ και της Ασλί και είναι πολύ χαρούμενες. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι και πάλι μαζί. Η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε αυτή η γυναίκα στην Ελίφ όταν ήταν στη φυλακή.

Η Ελίφ λέει μερικά πράγματα που κάνουν τη Μελέκ και την Ασλί να αναρωτιούνται και να λυπούνται. Στο μεταξύ, ο Μαχίρ προσπαθεί να έρθει κοντά στη Μελέκ και όλοι το καταλαβαίνουν αλλά η Μελέκ αρνείται ότι ο Μαχίρ νιώθει κάτι για εκείνη. Η Μπιρτσέ κάνει μια ερώτηση στην Ασλί για τον Κερέμ. Το ένοχο πουκάμισο της Κιγιμέτ αποκαλύπτεται και η Χουμεϊρά θέλει να λύσει τις απορίες της…

Elif Ασλί

Τετάρτη 31/8 - Επεισόδιο 1131

Μια είδηση στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ, αναστατώνει τη Χουμεϊρά. Η κοπέλα πιστεύει όσα διαβάζει και ξεσπάει σε κλάματα νιώθοντας μεγάλο θυμό. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα του Λεβέντ και εκείνος ανησυχεί. Η Ελίφ και η Μελέκ περνούν λίγο χρόνο μαζί ευτυχισμένες. Η Μελέκ ανησυχεί μήπως Η Κιγιμέτ τα βάλει ξανά μαζί της ή με τη Ματσιντέ. Μαθαίνει ότι η Ελίφ είδε ένα ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο της Κιγιμέτ. Ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η Φικρέτ δολοφονήθηκε στο δάσος.

Θυμάται το ματωμένο πουκάμισο και υποπτεύεται ότι η Κιγιμέτ σκότωσε τη Φικρέτ. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν σίγουρος για αυτό και εξαιρετικά σοκαρισμένος. Ρωτάει τη μητέρα του σχετικά αλλά η Κιγιμέτ αρνείται έντονα τα πάντα. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βρει αυτό το ματωμένο πουκάμισο.

Η μοίρα του ματωμένου πουκάμισου βρίσκεται στα χέρια της Γκιουλσούμ γιατί είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για το πλύσιμο των ρούχων στην έπαυλη. Η Ματσιντέ προσκαλεί τη Mελέκ, την Ελίφ και την Ασλί στην έπαυλη για δείπνο προκειμένου να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στη Μελέκ και την Κιγιμέτ. Η Ασλί δεν θέλει να έρθει γιατί φοβάται την Κιγιμέτ. Αντίθετα, η Μελέκ δεν φοβάται καθόλου και θέλει ακόμη και να την αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, η Ασλί αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και εκείνη για να μην αφήσει μόνη τη Μελέκ...

Πέμπτη 1/9 - Επεισόδιο 1132

Καθώς ο Σαφάκ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξεκουράζεται όλη μέρα, λόγω του τραύματός του αλλά γνωρίζει ότι ο Τουφάν είναι κάπου εκεί έξω, ξεσπάει τα νεύρα του στη Ζουλιντέ. Στην έπαυλη το ματωμένο πουκάμισο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην Κιγιμέτ. Επιπλέον, θυμώνει πολύ με τη Ματσιντέ και την υπόλοιπη οικογένεια επειδή όλοι τους, ακόμη και ο Κερέμ φέρονται καλά στη Μελέκ και μάλιστα την έχουν καλέσει και για δείπνο. Η Μελέκ προσπαθεί να ανεχθεί τη συμπεριφορά της Κιγιμέτ.

Η Κιγιμέτ δεν ξέρει πια τι να κάνει, πώς να αντιδράσει. Από την άλλη πλευρά, η Χουμεϊρά παρεξηγεί τη στάση του Λεβέντ και τελικά ανακαλύπτει ότι με τις υποψίες της έχει χαλάσει την έκπληξη που είχε σχεδιάσει για εκείνη…

Elif Χουμεϊρά

Παρασκευή 2/9 - Επεισόδιο 1133

Ο Μαχίρ ρίχνει την ευθύνη στην Κιγιμέτ γοα τον θάνατο της Φικρέτ. Η Κιγιμέτ θέλει να πάρει το ματωμένο πουκάμισο από το χέρι του Μαχίρ. Στην έπαυλη η Ελίφ και η Ματσιντέ συζητούν. Ο Κερέμ και η Ασλί κοιτάζονται με την άκρη των ματιών τους. Η Μελέκ είναι σκεπτόμενη και πιεσμένη. Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ δίνει το ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση. Ο Μαχίρ σοκάρεται όταν κοιτάζει τα αποτελέσματα. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Ο Μαχίρ θέλει να συναντηθεί με την Κιγιμέτ. Η Μελέκ συναντά την Κιγιμέτ στην παραλία. Και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση. Η Κιγιμέτ αρχικά υποτιμά τη Μελέκ όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Η Μελέκ προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση στην Κιγιμέτ και στο τέλος τα καταφέρνει.

Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά επειδή δεν ακούει την εξήγησή του για τα γελοία νέα. Βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της Χουμεϊρά με θλίψη. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ. Μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά. Η Λεμάν θέλει η Ζουλιντέ να κοιμάται στο σαλόνι. Η Ζουλιντέ δεν το δέχεται και πηγαίνει στο δωμάτιο του Σαφάκ. Η Λέμαν θυμώνει...

Η Κιγιμέτ σκοτώνει την Φικρέτ & την θάβει!

Ακόμα μια τραγωδία στην Elif (δείτε εδώ ποια είναι η άλλη). Τα χέρια της με αίμα θα βάψει η Κιγιμέτ καθώς δεν διστάζει να σκοτώσει τη Φικρέτ προκειμένου να μη μάθει κανείς τον αδίστακτο χαρακτήρα της και τα σατανικά σχέδια που έκανε για να καταστρέψει τόσο τη Μελέκ όσο και τους Χακτανίρ.

Ολα θα αρχίσουν όταν ο Μαχίρ αποφασίζει πια να ομολογήσει στη Φικρέτ όλη την αλήθεια για το ποιος είναι, ποια είναι η μητέρα του και τα σχέδια που μαζί οργάνωσαν για να καταστρέψουν τους Χακτανίρ. Αυτή την απόφαση ο Μαχίρ την πήρε όταν έμαθε πως η Φιντάν προσπάθησε για άλλη μια φορά να σκοτώσει τη Μελέκ στη φυλακή, μετά από εντολή της Κιγιμέτ. Ετσι, πάει ο ίδιος στο γραφείο της Φικρέ και ομολογεί τα πάντα: «Η Κιγιμέτ είχε σχεδιάσει να πάρει και την έπαυλη, αλλά και τις μετοχές της εταιρείας για να εκδικηθεί τη Ματσιντέ. Γι’ αυτόν τον λόγο επιδείνωσε την υγεία της Ματσιντέ με το να αλλάζει τα χάπια της. Ηθελε να την κάνει να της γράψει την έπαυλη και παράλληλα έπαιζε παιχνίδια με την οικογένεια Χακτανίρ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Μόνο ένα άτομο ήταν το εμπόδιο στα σχέδιά της και αυτή είναι η Μελέκ. Η Ματσιντέ είχε αποφασίσει να δώσει κάποιες μετοχές στον ανιψιό της, αλλά όταν εκείνος πέθανε, έψαχνε τη γυναίκα και το παιδί του. Τη Μελέκ και την Ελίφ, δηλαδή», λέει ο Μαχίρ και η Φικρέτ αναρωτιέται πώς τα ξέρει όλα αυτά, όταν εκείνος παραδέχεται: «Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ». Η Φικρέτ του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πιστεύει ότι θα δραπετεύσει, αλλά στο δικαστήριο θα πρέπει ο ίδιος ενώπιον όλων να ομολογήσει την αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες.

Η γραμματέας της Φικρέτ ενημερώνει κρυφά την Κιγιμέτ πως κάτι σημαντικό έχει πει ο Μαχίρ στη δικηγόρο και εκείνη συναντάει τον γιο της. Προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος της και καταλαβαίνει πως κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Ετσι το βράδυ αποφασίζει να αντιμετωπίσει την ίδια τη Φικρέτ. Πάνω στον καβγά η δικηγόρος αποκαλύπτει: «Είστε μια εγκληματίας που έκλεισε στη φυλακή μια μάνα και τη χώρισε από το παιδί της, που προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή της και που χρησιμοποιεί μέχρι και τον ίδιο της τον γιο για τα σχέδιά της». Η Κιγιμέτ σοκάρεται καθώς δεν πίστευε ποτέ πως ο Μαχίρ θα την πρόδιδε έτσι!

Ετσι, αρπάζει από την τσάντα της δικηγόρου τον φάκελο της Μελέκ και προσπαθεί να τον καταστρέψει, αλλά η Φικρέτ την εμποδίζει. Προσπαθεί να πάρει την αστυνομία τηλέφωνο όταν η Κιγιμέτ σε απόλυτη παραφροσύνη αρπάζει ένα σίδερο και χτυπάει θανάσιμα τη δικηγόρο που πέφτει νεκρή. Η Κιγιμέτ σοκάρεται και προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Ετσι πηγαίνει στο δάσος και ανοίγει έναν λάκκο, όπου θάβει τη δικηγόρο. Στη συνέχεια βάζει φωτιά στο αμάξι της Φικρέτ και ρίχνει να καεί και όλος ο φάκελος της υπόθεσης της Μελέκ. Η Κιγιμέτ μονολογεί: «Σκότωσες πια την παλιά Κιγιμέτ και μια άλλη γεννήθηκε. Οσο είσαι σατανική είσαι δυνατή και τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει και να σε ρίξει! Θα το δουν όλοι πια αυτό! Ολοι θα δουν πια τη νέα Κιγιμέτ και θα πληρώσουν όσοι σου προκάλεσαν κακό».

 Κιγιμέτ σκοτώνει την Φικρέτ & την θάβει

 Κιγιμέτ σκοτώνει την Φικρέτ

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: «Τελειώσαμε» - Η Ασλί αφήνει τον Κερέμ

Elif: «Κάντε τη να υποφέρει» - Η Κιγιμέτ δίνει εντολή εξόντωσης για την Μελέκ

TAGS