Από TV24 Team

Χαμός με τις τηλεοπτικές σειρές και τις εξελίξεις τους (δείτε εδώ πόσες καινούργιες θα έχουμε την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση). Μια από τις πιο διαχρονικές, όμως, είναι η Elif που... οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη με ταχύτητα φωτός! Ο Εμιρχάν το σκάει από το σπίτι του για να φύγει με τον Τουφάν, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο πατέρας του δεν σκοπεύει να τον φέρει ξανά στη μητέρα του. Η Ζουλιντέ με τον Σαφάκ τρέχουν να τον πάρουν πίσω και ο Τουφάν μαχαιρώνει τον δάσκαλο. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

Ο Εμιρχάν από τότε που ξεκίνησε να συναναστρέφεται με τον αληθινό πατέρα του, τον Τουφάν, έχει αποκτήσει κακή συμπεριφορά που προβληματίζει ιδιαίτερα τη Ζουλιντέ, ενώ ο Σαφάκ μάταια προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά του. Μάλιστα ο Τουφάν συνεχίζει να σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα στον Εμιρχάν και τον Σαφάκ. Ενα πρωί, ο Τουφάν αρχίζει να μιλάει στον Εμιρχάν για το χωριό του στη Σαμψούντα και το πόσο ωραία είναι εκεί. «Θέλεις να πάμε να γνωρίσεις και τη γιαγιά σου, τη μητέρα μου δηλαδή;», ρωτάει τον γιο του κι εκείνος του απαντάει πως δεν θα τον αφήσει η μητέρα του, αλλά ο Τουφάν τον καθησυχάζει πως θα τα κανονίσει όλα εκείνος. Στη συνέχεια ο Εμιρχάν αρχίζει να μιλάει στη Ζουλιντέ για τη Σαμψούντα και έξαλλη πάει να βρει τον Τουφάν: «Τι προσπαθείς να κάνεις; Σταμάτα επιτέλους να του βάζεις λόγια και να τον ξεσηκώνεις!

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Εσένα η μητέρα σου δεν ήθελε να τον βλέπει και τώρα ξαφνικά θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της;», αναρωτιέται. Στη συνέχεια ο Τουφάν λέει στον μικρό: «Τα κανόνισα όλα, αύριο το πρωί φεύγουμε για να πάμε στη γιαγιά σου». Οταν όμως εκείνος τηλεφωνεί να ενημερώσει τη μητέρα του, εκείνη του λέει πως δεν θέλει να γνωρίσει τον Εμιρχάν. Κάτι που ο Τουφάν κρύβει από τον γιο του. Αν και το βράδυ ο μικρός παλεύει μέσα του για το αν είναι σωστό ή όχι να ακολουθήσει τον πατέρα του, ωστόσο το επόμενο πρωί φεύγει κρυφά μαζί με τον Τουφάν για τη Σαμψούντα. Ο μικρός, αγνοώντας το σατανικό σχέδιο του πατέρα του, είναι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσει τη γιαγιά του.

Καρέ-καρέ η καταδίωξη

Το πρωί η Ζουλιντέ αρχίζει να ψάχνει τον Εμιρχάν και αντιλαμβάνεται την απουσία του αρχίζοντας να ανησυχεί: «Σίγουρα τον πήρε ο Τουφάν για τη Σαμψούντα! Δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να φέρω αναστάτωση», λέει και κατεβαίνει στο μαγαζί όπου το βλέπει κλειστό. «Τι έγινε; Πού είναι ο Εμιρχάν;», ρωτάει η Λεμάν και της εξηγούν τι έχει γίνει. Η Ζουλιντέ καταρρέει και όλοι στέκονται στο πλευρό της, με τον Σαφάκ να κάνει κάποια τηλεφωνήματα μήπως τον είδε κανείς στη γειτονιά. Από την άλλη, στο αμάξι ο Τουφάν φουσκώνει τα μυαλά του μικρού με το πόσο ωραία θα περάσουν στο χωριό, χωρίς να του λέει όμως πως η γιαγιά του δεν θέλει να τον γνωρίσει. Στη διαδρομή το αυτοκίνητο του Τουφάν χαλάει και πάνε σε ένα συνεργείο.

Τουφάν elif-apagogi

Εκεί ο Εμιρχάν ζητάει από τον πατέρα του να φάει κάτι, αλλά εκείνος του μιλάει απότομα, κάτι που ενοχλεί τον μικρό. Κάποια στιγμή τον ακούει να μιλάει με τον μηχανικό και να του λέει: «Πάμε με τον γιο μου στη Σαμψούντα! Θα μείνουμε για πάντα εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε πίσω στην πόλη και τη φασαρία». Ο Εμιρχάν σοκάρεται με αυτό που ακούει, μπαίνει κρυφά στο γραφείο του ιδιοκτήτη και τηλεφωνεί κρυφά στη μητέρα του, όπου της λέει πού βρίσκονται. Ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Τουφάν και προσπαθούν να πάρουν τον Εμιρχάν, αλλά εκείνος τον κλειδώνει στο αμάξι. «Δεν πρόκειται να σου τον δώσω», λέει εκείνος στη Ζουλιντέ, η οποία ορμάει πάνω του:

«Τι εννοείς δεν θα μου δώσεις το παιδί μου;», αλλά εκείνος τη σπρώχνει δυνατά μακριά. Παράλληλα και ο Σαφάκ τον αρπάζει και του φωνάζει: «Δεν φεύγω από εδώ χωρίς τον γιο μου». Αυτή η φράση κάνει πυρ και μανία τον Τουφάν, ο οποίος βγάζει μαχαίρι και επιτίθεται στον Σαφάκ: «Ο Εμιρχάν είναι δικός μου γιος». Η Ζουλιντέ ουρλιάζει και ο Εμιρχάν είναι σε σοκ. Ο Σαφάκ μεταφέρεται στην εντατική.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: "Κάντε την να υποφέρει" - Η Κιγιμέτ διατάζει να εξοντώσουν την Μελέκ

Ανατροπή σοκ στην Elif: Ο Μαχίρ ενοχοποιεί τη μάνα του!

TAGS