Μπορεί πριν από λίγο καιρό το Star να πήρε την απόφαση να κόψει ξαφνικά την Elif από το πρόγραμμά του, βάζοντας στη θέση της την ελληνική σειρά «Τρία Μίλια», ωστόσο η αλήθεια είναι πως η επιθυμία του κοινού έγινε εντολή και έτσι το τουρκικό σίριαλ θα επιστρέψει στις οθόνες μας (δείτε εδώ σε ποια ζώνη θα προβάλλεται).

Όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος παίζεται η τελευταία σεζόν της σειράς, η 5η. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα τουρκικά σίριαλ που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το τέλος της επιτυχημένης σειράς, το οποίο αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από τραγικό αφού μεταξύ άλλων θα σημειωθεί και μία άγρια δολοφονία.

Συγκλονίζει το φινάλε της Elif

Η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία κατηγορούν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ.

Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Elif φινάλε

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: Τραγικές ώρες για τη Μελέκ! Η βαριά ποινή που της επιβάλλεται

Elif - αποκλειστικό: «Είσαι ένα φίδι» - Άγρια επίθεση του Μαχίρ στη μητέρα του

TAGS